Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

România a pierdut, în perioada 2006-2018, aproximativ 2 miliarde de dolari ca urmare a neactualizării preţului de referinţă pentru ţiţei şi gaze naturale extrase de la noi din ţară, în vederea calculării redevenţei petroliere.

Cifra este prezentată într-un document al Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minerale, postat de consilierul pe teme ecomice al premierului, Darius Vâlcov.

Continuarea AICI.


Comentarii

Vasile Gheorghe Ne meritam soarta daca ajunge un infractor condamat la 8 ani cu executare ca Valcov care a ridicat paraindaratul la nesimtzitul nivel de 20% din contractele date la Primaria Slatina cand era primar sa ne faca agenda legislativa si sa fie consilier al Prim-ministrului...Daca conduc infractori ca el si Dragnea tzara,asa ne trebuie,popor de prosti si mamaligari...s-o luatzi in bot cu gaze si pulane la tartacutza...Valcov, de ce nu spui ca sotzului Madamei Dancila, salariat la OMV-Petrom dupa ce ea a fost desemnata prim-ministru, i s-a marit (dublat) nejustificat salariul nesimtzit ca un fel de mita sa nu se schimbe redeventzele la exploatarile companiei de petros si gaze...Aceste redeventze nu s-au marit nici pe vremea lui Ponta, Premier PSD-ist la vremea aceea pentru ca si acesta era intr-un fel mituit caci cumnate-su facea afaceri cu OMV-Petrom...Valcov, vezi unde este putregaiul...in gena si fiintza PSD-ului...

19 august 2018 11:25

Așa e! Sau așa o fi! Dar România a mai pierdut peste 4 miliarde de euro pentru contractul semnat de Adrian Năstase ca premier cu compania americană Bechtel pentru autostrada Transilvania. Aia nu e tot faptă penală? Iar faptele penale ale acestui condamnat penal Vâlcov ce sunt? MUIE PSD!

18 august 2018 18:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.