Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Juventus debutează în Serie A, astăzi de la ora 19:00, contra lui Chievo Verona. Cel mai important transfer al torinezilor din ultimii 10 ani va juca şi el. Cristiano Ronaldo va fi, cel mai probabil, pe lista de start a echipei antrenate de Massimiliano Allegri.Aşteptarea fanilor lui Juventus a luat sfârşit. Cristiano Ronaldo poate debuta pentru Juventus într-un meci oficial. După ce a bifat prima apariţie într-o partidă amicală, împotriva unei echipe de juniori a clubului, ”Balonul de Aur” poate bifa prima apariţie în Serie A. Acest eveniment este tratat cu multă seriozitate de organizatori, care s-au pregătit suplimentar pentru venirea lui Ronaldo la Verona. Autorităţile locale au suplimentat forţele de ordine, iar meciul va fi supervizat şi de forţele antitero .

"Forţe speciale antitero vor fi dislocate sâmbătă la meciul Chievo - Juventus, un eveniment de importanţă globală", a declarat viceprefectul oraşului, Angelo Sidoti, pentru Tutto Sport.

Integral pe ProSportComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.