Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mă numesc Ana Maria. Sunt femeie, mamă, soţie, fiică şi nepoată. Sunt prietenă şi sunt romancă. Sunt un specialist in comunicare, ce a lucrat cu multe dintre cele mai mari branduri din lume, sunt fost jurnalist politic, economic şi de investigatii şi am absolvit stiinţe politice.

În jurul vârstei de 30 de ani am plecat din ţară hotărată să nu mă mai intorc. Împreună cu soţul meu obtinusem joburi in Dubai, considerat unul dintre cele mai importante huburi de business din lume, alături de Londra, New York, Singapore, etc..

S-a întâmplat că un copil a apărut în vieţile noastre şi atunci ne-am dat seama că este important să ne intoarcem în ţară pentru a ne creşte copilul alături de singura familie rămasă in viată.

Alternativa era aceea de a mă intoarce la birou dupa 6 săptămani (perioada maximă de concediu maternal in UAE), în timp ce o bona filipineză ar fi urmat să aibă grijă de odrasla mea.

Aşadar, am plecat din Dubai in 2014 de la un salariu de 6.000 Euro eu şi peste 10.000 Euro sotul meu şi am venit la 1.500 Euro eu şi sotul meu 0 in Romania. El este unul dintre acei caţiva englezi care s-au îndragostit de România şi simte că aici este casa lui, însă pentru cineva cu experienţa lui Romania nu oferea nici atunci şi nici acum oportunităţile necesare.

Integral pe RepublicaComentarii

Jan Puhl - Der Spiegel: ”La fel ca Polonia, și România are trebui pedepsită pentru calcarea în picioare a principiilor UE. Dragnea este considerat corupt, un cinic operator al puterii. Acest lucru îl diferențează de Kaczynski, un naționalist convins și un ideolog. Dar amândoi vor să lase justiția fără independență și să o pună la dispoziția majorității parlamentare pe care o controlează. Polonezul Kaczynski face acest lucru pentru a-și realiza idealul, și anume un stat puternic. Românul Dragnea, în schimb, vrea să se protejeze pe el și rețeaua lui de urmărirea penală pe care o desfășoară DNA”.

19 august 2018 13:27

Vasile Mircea Draga Ana Maria, te rog din inima sa ma scuzi pentru bancul (prost) cu "oameni desteptzi" = specialisti in "comunicare" (cu referire la sub-specia de haimanale-globalizde specializate în de-formarea semenilor lor prin tehnici de sugestie verbala de 2 bani, n.m.)... Si acuma, ia-tzi cum ziceam familia (shatra / cioarda / tribul, n.m.) si pleaca inapoi in (p.m. - via) Dubai, Yemen, Somalia, Tanzania, Ptagonia, etc.! Cu respect, VM

19 august 2018 13:11

Cat de Dancila poti sa fii mai gaozare Ghe Craioveanu? Sper sa mori in chinuri groaznice, demonizatule.

19 august 2018 11:37

Adrian Sodomit Nastase, membru in aristocratia masoneriei As da o muiE vreun postac psd prin zona?

19 august 2018 11:35

Muie Dragnea si penalilor Psd noi vedem rozaliu Ghe Craioveanu vede numai rosu asa cum e pizda lui ma-sa de unde a iesit,,ce pretenti poti avea de la gunoile Psd-iste care mint si dezinformeaza lumea...asta e numele lui fals nume adevarat asta este George Harabagiu si este din P.Neamt.

19 august 2018 10:24

Ana Maria Gardiner În plus de asta, "cei buni" (cf. propriei declaratii de intentii si a certificatului eliberat de mine, n.m.) ar (mai) putea sa se constituie într-o ... axa ("Axa Binelui", n.m.) în scopul declansarii razboiului-sfânt (numit si "Djihad al Bunatatia", n.m.), trecându-i (în satisfucktia generala, n.m.) pe "cei rai" prin ascutisul EURO-sabiei! Cu respect, AMG

19 august 2018 10:01

Ionescu Victor @Gheorghe Craioveanu...Domnule propagandist politic PSD-ist, din comentariile tale reiese mereu ca e foarte bine sa fi gazat in fatza de la mica distantza si batut numai in cap cu pulane jandarmeriste...chiar e recomandat...dupa metoda Stalinista "Cine nu-i cu noi e impotriva noastra si trebuie lichidat !"...adica cine nu-i obedient PSD-ismului va mai lua gaze'n bot si pulane peste cap....

19 august 2018 8:47

Vasile Mircea Draga Ana Maria ia-tzi familia si pleaca inapoi in Dubai...Tzara asta condusa de prostimea PSD-ista nu are nevoie acum de oameni desteptzi (specialisti in comunicare)...Tzara asta acum se sprijina pe bugetari, pensionari si asistatzi sociali...n-are nevoie de privatzi cu initziativa...N-ai sesizat din ce tzi-au transmis Liviu Dragnea, Olgutza Vasilescu si Dan Teodorovici ca corporatistii si multinatzionalele nu-s bune pentru tzara asta...Aici ne trebuie cei ce stau cu mana intinsa la stat si la coada la cantinele sociale pentru mancarea zilnica...aici ne trebuie ziaristi si postaci, slugi obediente care sa-i infiereze cu manie proletara pe opozantzii PSD-ismului si sa spuna ca de fapt este fff bine sa fi gazat si batut numai in cap cu pulanul. Daca vrei sa mai traiesti pleaca, caci iar vei lua gaze chimice in nas (tu si copilul tau) si pulane jandarmeriste peste cap...si n-o sa potzi sa-tzi faci dreptate....

19 august 2018 8:34

@v, de la wc, alias Vasile, Doru, Ionut, misu, etc Mai v, futu-ti mortii ma-tii de handicapat, cine divizeaza? Nu Dragnea al tau? Pana si socialistii europeni se dezic de el. Pe 10 Aug Dragnea a batut diaspora pt ca nu voteaza PSD. Prin trecerea contributiilor la angajat, a luat bani de la angajatii mediului privat ca sa dea electoratului PSD. Si-a adus amantele analfabete din Teleorman si le-a pus sa conduca guvern, ministere. Peste jumatate din secretarii de stat sunt din TR.A promis eliminarea impozitelor pt salariile amaratilor cu salarii sub 2000. In schimb a triplat salariile primarilor si parlamentarilor. Muitule, nu sunt pdl-ist. Il simpatizez pe Ponta, futu-ti mortii ma-tii de handicapat!

18 august 2018 20:45

Articolul integral nu e rău, e o exprimare sinceră a acestei persoane. Ce-i reproșez e un nimic legat de limbajul folosit. Evident că persoana conversează mai mult în engleză cu soțul ei, de unde și cuvintele folosite cam nepotrivite, n-am găsit decât două, dar suficiente pentru a le menționa. Diligență, un termen folosit cînd persoana se referă la un mod de acțiune al oamenilor, care e total nepotrivit pe românește, diligența sau trăsura cu cowboy-ii amercani nu are nici o semnificație în limba română. Mai bine spunea consecvență, decât diligență, care termen diligent înseamnă în limba engleză cam ceea ce se gândea persoana. La 2-lea cuvânt e sharuim, păi papagaliceala asta englezită trebuie eliminată complet din limba română. Cuvântul românesc potrivit era a împărtăși, a exprima împreună un sentiment sau o comportare comună. Felicitări totuși autoarei pentru sinceritatea personală și pentru îndemnurile care sunt evident de urmat!

18 august 2018 19:04

v Citind comentariile de la diverse articole, ma "mira" vocabularul unora, care au fost PDL-eprosi si nu pot decit sa "scoata injurii" si atac la alti comentatori, nu la articol. Nu cred ca este normala aceasta situatie, aceasta dihonie intre oameni. Noi avem si am avut niste insi pe post de presedinte, "impartiali politic" cel putin teoretic, dar care au creat disensiuni intre oameni cu conceptii politice diferite. In loc sa fie o disputa politica pe idei si actiuni care sa urmeze acele idei, noi avem dispute grele intre oameni.

18 august 2018 16:57

Adrian Sodomit Nastase, membru in aristocratia masoneriei Imi vine a fute. E vreun postac psd in forum?

18 august 2018 15:49

Numai 7 lucruri cheie? Dar de participarea la alegeri democratice libere și corecte, formarea unui guvern legitim și respectarea strictă a legilor nu ai nimic de zis, dragă pațachină cu bulbi de prostie pe creier? După ce criterii îi împarți tu pe oameni în buni și răi? Ai auzit ceva la viața ta despre doctrina politică a anarhismului? Cât crezi tu că este de departe sau de aproape anarhismul de bolșevism? Care sunt diferențele dintre socialismul internaționalist (comunism, vezi textul cântecului „Internaționala”) și național-socialism (nazismul)? Dar între marxism (comunism) și neomarxism (globalismul cunoscut la noi mai ales ca soroșism)? Dacă nu știi răspunsul la aceste întrebări, nu-ți mai da cu părerea, ci dă doar bine și cu spor din cur, așa cum te-a dăruit mama natură!

18 august 2018 15:39

gaozar bolshevic depistat 12:55

18 august 2018 14:39

gaozar bolshevic depistat 12:55

18 august 2018 14:39

Uau, gazele lacrimogene din Piața Victoriei sunt parfum de floare pe lângă acest text „republican”. Intr-adevăr să vii din hub-ul de pizdness din Dubai este dumnezeiesc să te simți mângâiată, tu și copilul tău de patru ani, de privirile admirative ale cocălarilor din Piața Victoriei! Și ce minte creață poți să ai ca să-ți aduci copilul de 4 anișori pentru a lupta, umăr la umăr cu tine și ceilalți cretini, pentru victoria unei lovituri de stat a prezidentului Klaus Klemm Iohannis! Ori poate credeai că vei participa la o nevinovată joacă de-a șotronul? Ori poate, soțul nefiind în țară, ai sperat la o bună partidă de pizdness! Oricum, specializările tale în comunicare bat spre zero absolut, cucoană.

18 august 2018 12:55

SUGI pula fa curva ordinara! " El este unul dintre acei caţiva englezi care s-au îndragostit de România" Absolut zguduitor! Un englez se indragosteste de bautura ieftina din Romania!

18 august 2018 11:46

Surcelus Te numesti Ana Maria si esti o curva care se fute cu arabi!

18 august 2018 11:44

alta MAMA Nu se intelege, ce doreste doamna cu jelania, bla, bla, te rugam sa vorbesti si cu guvernele anterioare auto-numite de "dreapta" - Conventia Democratica PNL, PNTCD, apoi PDL cu Basescu, Udrea, Boc, Videanu HA! HA!, cu "tehnocratii" lu' Ciolos 1 an, deci, sa-ti povesteasca gusterii astia, ce binefaceri au comis ei pt Romania si romani. Vei vedea, stimata doamna ca, parul ti se va ridica pe cap, si asa va ramane. Afacerile Telekom, Microsoft, ANRP, ALRO, padurile masacrate date pe mocca la Austrieci, pauperizarea cetatenilor, si alte blestematii de dreapta. Actualii guvernanti, se opintesc sa curete kakatul produs si lasat de sus-numitii.

18 august 2018 11:14

Vali 6. Doamnele şi domnii PSD-işti, ALDE-işti şi UDMR-işti care înţeleg că această coaliţie de guvernare nu are viaţă lungă să-şi retragă sprijinul liderilor lor politici actuali.... Esti o visatoare ...iar punctul asa sase e de,,Camera de ras....Indivizii ei si ele care sunt pusi pe capatuiala pe jaf si distrugere care nu au in vedere decat acapararea de proprietati si modificarea legilor justitiei in favoarea infractorilor...De la ei ,de la acesti domni si doamne astepti tu draga doamna sa ..faca ce ...??? Nu merge. Schimbarea se poate face doar brutal...ami pare rau ca spun asta ...dar pe actualii indivizi postati in functiile cheie din tara ....absolut nimeni nu ai mai poate schimba...Incepand de la cel mai marunt primar ...absolut toti sunt pusi pe furaciune si capatuiala a lor si a neamurilor .... Plecarea din tara asta e singura solutie..

18 august 2018 11:01

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.