Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Procurorul general Augustin Lazăr avertizează asupra atacurilor din spaţiul public la care sunt supuşi unii procurori care instrumentează dosarele aflate în atenţia opiniei publice, transmite Ministerul Public, făcând referire la dosarul privind violenţele din Piaţa Victoriei, de la mitingul din 10 august.

Parchetul de pe Lângă Înalta Curte de Casație și Justiție acuză presiuni în dosarul care privește violențele din Piața Victoriei, din 10 august. ”In urma activităților desfășurate în cursul zilei de astăzi, 17 august 2018, în dosarul privind anchetarea evenimentelor ce au avut loc cu ocazia mitingului organizat în București, zona Piața Victoriei, în data de 10.08.2018, evenimente care au avut ca rezultat rănirea mai multor persoane, numărul plângerilor înregistrate a ajuns la 238, fiind efectuate până în prezent 106 audieri.

Integral pe CotidianulComentarii

Taica Lazăr, socotitor la CAP-ul lui Pornohaci și generalul Eisenhower. In primăvara lui 1945, cand americanii au ajuns la Auschwitz, comandantul trupelor americane din Europa, generalul Dwigt Eisenhower a îndemnat armata de fotografi ce îl însoțea să fotografieze cât mai mult pentru istorie. Iar fotografii au făcut zeci de mii de poze, din toate unghiurile posibile și imposibile, care să dea o imagine cât mai impresionantă a ororilor holocaustului. Este, cu siguranță, o impietate sa-l pui pe acest procuror Lazăr, un jmecheraș de duzină în ale slugărniciei îmbătrînit în rele alături de fostul general și președinte al Statelor Unite, ca și turbulențele din Piața Victoriei alături de holocaustul împotriva evreilor! Mecanismul de gîndire este însă același, cu mica deosebire că Lazăr, scula lui Iohannis, nu dorește dezvăluirea adevărului, ci, dimpotrivă, ascunderea acestuia. Vrea cât mai multe lăcrămații împotriva jandarmilor și, dacă s-ar putea, deloc probe ale provocărilor, violențelor și umilințelor împotriva jandarmilor săvîrșite de îngerașii protestatari, zice-se, pașnici, care aruncau cu pietre, peturi, garduri, pubele, dar și cu fecale și urină asupra jandarmilor, ajungând pănă la urmă la pavele și sticle incendiare. Dar ce vrea infamul șef al procurorilor mai mult și mai mult este să treacă ndeobservate încercările „îngerașilor” soroșisto-iohaniști de pătrundere în Palatul Victoria și, prin aceasta, răsturnarea guvernului legal al țării, ceea ce înseamnă lovitură de stat. Faptul că a împiedicat punerea în practică a planurilor lui Ionannis și ale acoliților săi din statul paralel este motivul furiei isterice de acum împotriva Jandarmeriei române, o instituție puternică, legală și necesară a Statului Român de Drept

18 august 2018 10:58

ZENO Rablagiii! Ar mai lua ceva bani și pe această cale după ce au fost plătiți de… La Jilava cu huliganii și cerșetorii!

17 august 2018 21:56

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.