Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Turcii îşi distrug iPhone-urile cu ciocane sau le dau foc şi aruncă băutura Coca-Cola la toaletă, după ce Erdogan i-a îndemnat să boicoteze produselor americane, ca răspuns la sancţiunile impuse de SUA.

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a promis că va boicota toate electronicele produse de americani, precum cele ale companiei Apple şi a propus alternative necunoscute publicului larg pentru produse de tipul iPhone, potrivit Bloomberg. „În Turcia avem Vestel Venus”, spune Erdogan marţi, referindu-se la o serie de smartphone-uri disponibile pe piaţa din Turcia, care pot fi achiziţionate pentru circa 100 de dolari şi sunt produse de Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret.

Integral pe GândulComentarii

Adrian Cap de batal, ce sa le ceri! Daca nu mai cumparau produse americane mai intelegeam dar sa distrugi produsele americane DUPA ce le-au cumparat?! Pai banii oricum au ajuns la Unchiul Sam.

18 august 2018 14:10

ilie pintilie De sete,d-le Ion Dan.

18 august 2018 13:58

analistu` perfect Nu radeti bre ! Turcii - nu Erdogan o s-a duca greu a dracu` ! Din ce in ce mai greu ! N-o sa poata sa-i ajute nici Allah , desi unii dintre ei asa ar putea crede !

18 august 2018 10:49

Ion Gheorghe Lasa ca-i scoate politica economica PSD-ista din cacat pe turci....nu ne-a luat noua Madam Firea autobuze-n Bucuresti "Made in Turkey" (in detrimentul Mercedesului sau MAN-ului ca Germania lui Merkel nici n-ar conduce Europa).... nu ne face noua Transgazul conducta de gaze BRUA din tzeava "Made in Turkey" (in detrimentul otzelului de la Sidex...De ce romanii salariatzi la Sidex sa aiba comenzi si salarii, lasa sa aiba turcii salarii?).Asta-i politica economica facuta cu curul de Clanul PSD-ist cu aplecare catre "Ciubuc si Pesches" adica Spaga si Paraindarat...

18 august 2018 9:28

Tot closete turcesti au ?

18 august 2018 3:57

tot attila aaaa... Era sa uit... Ertocane, da-le ordin sa se si castreze intre ei!

18 august 2018 3:55

attila_stirbu Stiam ca minte multa nu au, ca au doar aurul romanilor si sabia lu' nea Fane Babanu, dar atat de prosti incat sa arunce tehnologia, nu-mi inchipuiam. Poate renunta si la statul modern si-si iau iar salvarii, turbanu' si naravurile si vin iar incoa'sa mai ia ceva de la nea Vlad Tepes. Acum avem altceva sa va dam... ceva din sloganele anti-normal! Eu, sa fiu in locul lui Endorgan ala, as da ordin sa se vanda toate masinile di Turcia, sa fie cumparate camile si cai sau magari si sa se treaca la pupat pamantul de 24 de ori pe zi cate o ora!

18 august 2018 3:54

Vasile retardati , sa traga apa si dupa lira care a scazut la jumate intr-un an !

17 august 2018 20:00

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.