Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

România are unele dintre cel mai mare rezerve din Europa, însă doar o parte dintre locuitorii beneficiază de acest serviciu.

Transgaz, operatorul sistemului naţional de transport al gazelor naturale, precum şi operatorii sistemelor locale de distribuţie vor fi obligaţi să racordeze la sistemele respective toate persoaneje juridice şi fizice care solicită acest lucru şi să finanţeze din venituri proprii toate lucrările necesare în acest scop, în caz contrar riscând amenzi de până la 5% din cifra de afaceri şi ulterior excluderea de la procedurile de atribuire de noi licenţe în domeniu, conform noii legi a energiei şi gazelor naturale promulgată de preşedintele Iohannis la finele lunii iulie.

Integral pe CapitalComentarii

base Ce-a semnat, ma'? Ca nu i se vede pixu'! I l-ati vazut voi? Si, da, ce semneaza Ioha, e litera de lege! Ce nu semneaza e litera de CCR! Io cred ca si jandarmii s-au racordat dinainte la gaze, altfel, cum?!

18 august 2018 3:18

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.