Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Gigantul american pregăteşte, în spatele uşilor închise, un proiect gândit să ducă industria auto la next level: automobilul inteligent Apple. Lansarea, anunţată iniţial pentru 2019, a fost amânată pentru 2023 – 2025, pentru upgrade-uri tehnologice de ultimă oră. Ultimele zvonuri din piaţă ar indica faptul că lucrurile au mers atât de departe, încât au fost demarate discuţii preliminare pentru construirea unei fabrici auto în SUA, notează appleinsider.com. Cert este că ”Project Titan” a făcut deja primele victime: un angajat acuzat că ar fi divulgat informaţii din laboratoarele bine securizate ale producătorului IT.

Integral pe GândulComentarii

tesla_n_k_oaie Daca masina va fi intelijenta, prostu' tot prost ramane, poa' sa-i dea ta'su bani cu roaba si masina zburatoare! Stiti care-i faza, prostu' cu masini, bani si fufe, iar ala care se crede destept, isi suge dantii aia periati de trei ori pe zi, dupa, dimineata ceai cu o felie de paine prajita, la pranz o supa de frunze de leustean cu miros de carne de vita indiana, iar seara, umbra de curcan la tava si desert la_maie!

18 august 2018 3:42

Reamintim cititorilor nastri ca cu cât e utilizatorul mai imbecil, (cam tot) cu atât trebuie sa fie mai "inteligent" - legea compensatiei având, iata, un caracter de constanta universala ... Cu respect, "redactia"-poollii (compusa din 3 gândaci, mituiti de EURO-spagarii-TTIP dela Aple, n.r.)

17 august 2018 22:50

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.