Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Tot mai multe voci din PSD îi sugerează lui Liviu Dragnea că schimbarea cabinetului Dăncilă este singura posibilitate ca scandalurile din partid și din afara lui să fie aplanate. Viorica Dăncilă este extenuată şi începe să nu mai dorească să-şi asume proiectele impuse de şeful ei.

Surse PSD, formate din liderii din teritoriu și citate de EVENIMENTUL ZILEI, îi sugerează liderului PSD că ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, ar fi varianta cea mai potrivită. Mai ales că, în tot mai desele apariții publice, Teodorovici s-a poziționat strategic împotriva președintelui Iohannis în chestiunea banilor pe care șeful statului trebuie să-i dea la stat.

După atacul Ecaterinei Andronescu și refuzul liderilor de organizații ai PSD de a o înfiera, analistul Bogdan Chireac, principalul purtător de mesaj al lui Liviu Dragnea- dupămcum îl numește CURENTUL, a lansat două atacuri consecutive la adresa premierului Viorica Dăncilă. „La doamna Dăncilă, nu mai am nicio așteptare. A fugit în munți, închizând și toată țara dupa domnia sa. Mă uit dacă președinții coaliției majoritare au suficientă putere în acest moment să nu ducă țara de râpă”, a declarat Chireac.

ADEVĂRUL susține că Dragnea este speriat de faptul că diverși politicieni din UE cer ca România să nu preia la 1 ianuarie 2019 președinția Uniunii Europene având un premier ce pare să aibă un coeficient de inteligență redus și nu se poate exprima nici în limba sa natală și un guvern care și-a agresat proprii cetățeni. Tot mai mulți lideri județeni îl vor pe Eugen Teodorovici ca premier, acesta având o imagine foarte bună în Europa, după ce a fost pe rând ministru al Fondurilor Europene și ministru de Finanțe.

Potrivit unei declarații făcute în iulie, Teodorovici ar fi interesat de ascensiunea sa politică, inclusiv postura de candidat la președinție. „Haideţi să vă spun şi altceva. Un om politic dacă nu vrea mai mult este ipocrit. Orice om politic poate îşi doreşte să fie undeva, dacă ar spune nu, s-ar spune că are alte interese şi ipocrit nu sunt”, spunea politicianul PSD.

CAPITAL afirmă că acesta are și susţinerea unor lideri importanţi din teritoriu şi se pare că nici Liviu Dragnea nu s-ar opune total la o astfel de variantă şi asta tocmai pentru a-şi menţine poziţia de preşedintele al partidului, după ce Andronescu a început să adune susţinători împotriva lui. Cu toate acestea, încă încearcă să o menţină pe Viorica Dăncilă cât mai mult în funcţie, dar scaunul ei a început să se clatine serios şi este posibil ca în următoarea perioadă să avem pe masă încă o demisie din fruntea Guvernului. A treia în mai puţin de 2 ani.


Comentarii

Vasile Mircea Si totul se reduce la aceiasi Ordonantza Guvernamentala de Urgentza de Gratziere si Amnistie pe care se codesc Prim-ministrii s-o semneze...N-a facut-o Grindeanu, n-a vrut Tudose s-o semneze...se pare ca si Madam Dancila n-ar vrea...Toata politica PSD-ului se invarte doar in ai scapa pe Dragnea, pe Valcov si pe altzi Baroni locali de puscarie....si de aceea nu se dau in laturi si a bate populatzia cu pulane jandarmeriste si ai gaza chimic de aproape'n bot chiar si pe batrani, femei, tineri si copiii...I-i vor rupe gatu si Procurorului General Lazar, i-i vor casapi si pe Procurorii Militari cu Inspectzia Judiciara, a 2-a Garda Pretoriana PSD-ista dupa Jandarmeria Romana...

21 august 2018 8:03

v Imi "place" ca sint diversi parerologi, care ne dau ca sigura, schimbarea majoritatii aleasa democratic, schimbarea PM, a presedintelui PSD, etc. Cei care nu sintem rude cu cei enumerati cred ca ar fi mai bine sa asteptam miscarile, care se vor face in vederea diverselor alegericare urmeaza.

20 august 2018 23:44

Cel mai potrivit e Mihai Fifor, e absolvent de filozofie parcă, deci e dom profesor de filozofie, așa că o să dea cu rachete balistice guvernamentale în toată Ioropa și-n agenturiliii străiniii!

20 august 2018 20:08

Vasile alt idiot ,poate la fel de mare ca dancila!

20 august 2018 19:55

Muie Dragnea si penalilor Psd voi credeti ca Iohannis il pune pe Tudorovici premier un discotecar,,,,care a facut facultatea la FF,,,,alt analfabet,,,

20 august 2018 19:03

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.