Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu nu şi-au mai vorbit de o săptămână. Discutiile importante ale Coaliţiei au fost amânate pentru săptămâna viitoare, atunci când cei doi lideri se vor întoarce din vacanţă. Nici măcar în privinţa scandalului public provocat de protestele violente din Piata Victoriei, cei doi lideri nu au avut o poziţie comună.


Comentarii

base E Tari in CO? Sau isi numara fiecare ouale, pardon, bilele, sa vada cum stau la o adica? De unde stiti voi ca nu si-au mai vorbit, lucrati la 'ascultare'? Le interceptati continuu? Vedeti, fraierilor ca au telefoane cu cartela, schimba cartela in fiecare zi si farama telefonul dupa fiecare convorbire. Plus ca, se pot intalni in parc, cu bicicletele, deghizati in mosi ramoliti si fara pensii mari si-si vorbesc in morse! Nu stiati?! Bagati la cap, dar nu dati pontu'!

18 august 2018 3:12

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.