Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Europarlamentarul Norica Nicolai susține că imaginile care surprind intervenția violentă a jandarmilor de la protestul din 10 august ar fi fost trucate, adăugând că poate fi de acord cu orice dar nu cu ”violența și injuriile aduse oamenilor legii”, relatează Adevarul.

”Se pot face multe cu un calculator. Cred că imaginile cu jandarmii care lovesc oameni cu mâinile ridicate au fost trucate. Şi în ţările din UE se acţionează la fel dacă nu se respectă spaţiul delimitat de jandarmi. Eu pot să fiu de acord cu orice, dar nu cu violenţa şi injuriile aduse oamenilor legii. Nu înţeleg de unde atâta ură”, a declarat Norica Nicolai la Turceni, potrivit Adevarul.

Europarlamentarul s-a aflat în judeţul Gorj pentru a participa la manifestările dedicate împlinirii a 40 de ani de la înfiinţarea Termocentralei Turceni.

Integral pe HotnewsComentarii

adrian lepra/lepra/lepra/

18 august 2018 10:16

Ion Grigore Domna Norica Neculai, lasa ca-i bine, chiar sa mai faca in viitor de mai multe ori Coalitzia PSD+ALDE-ista sa ia prostimea (batrani, copiii, femei) gaze-n bot si pulane jandarmeriste numai peste cap...Nu conteaza daca tzin mainile sus...ca si asa sunt trucaje...Va rog, sa facetzi politica de Coalitzie PSD+ALDE-ista "cine nu-i cu noi este impotriva noastra, si trebuie lichidat" si sa ia gaze'n bot si pulane peste cap...Acum s-a cam dus bugetul SMURD-ului de salvari ca se redirectzioneaza banii pentru realimentarea cu gaze, pulane si armuri Jandarmeriste...si luatzi-le si Certificate si Made in UE....eventual sa se faca si Publicitate la TV (la Antena3 si RomaniaTV)...."Gazul Cs ajuta la intinerirea organismului !"...sau "Pulanul dat in tzeasta ajuta la regenerarea parului...sau la cresterea memoriei"...

17 august 2018 20:16

v Daca eu am stat acasa, nu am fost agresat, cei din diferite orase au putut defila si striga, cam ce au vrut fara sa pateasca nimica. Daca agresezi fortele de ordine, trebuie sa te astepti ca ele vor reactiona cu mijloacele din dotare. Daca faci parte din Jandarmerie cred ca este greu, daca nu imposibil sa raspunzi atacurilor, doar celor violenti. Demonstrantii nu au reactionat la izolarea celor turbulenti asa ca jandarmeria a reactionat la "gramada".

17 august 2018 16:57

Cristi Nici sa-i strigi MU13 nu poti ãsteia, cã te ia cu frisoane. Dacã o ia la propriu? Cã oricum vãd cã n-o duce capul. Periculos este cã parcã vãd cum imbecilitatea asta de declaratie este transformatã în ceva real de cãtre Haznale.

17 august 2018 15:04

eu mamã ce urâtenie si gândeste dupa cum îi muianu

17 august 2018 14:59

Vali Exista sute daca nu zeci de mii de inregistrari facute aproape de toti partcipantii la miting....Jandarmii au data dovada de ...un grobianism si o mitocanie greu de imaginat..dadeau cu batele si cu srayurile cu gaze ...intr-un fel de neimaginat. Ok erau si huligani acolo care se purtau vilolent...ce e greu de imaginat - stiu - e ca Jandarmii dadeau cu bastoanele in oameni care asistau si trageau cu grenadele alea cu gaze in grupuri de oameni aflate in spate la distanta de cei care erau violenti... Sa truchezi atatea inregistrari diferite ...filmate din unghiuri si momente diferite cu toti indivizii aia pusi pe omor...e la fel de neimaginat. Dna Norica e desfigurata de ura ....ca doar na aia au strigat M..E PSD..... Vom vedea ce se va rezolva dar....am eu un filing...ca se va fasai povestea asta ...

17 august 2018 14:50

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.