Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Pe plajele din sudul litoralului este arborat steagul roșu care interzice scăldatul în mare, iar în nordul litoralului flutură steagul galben care permite doar înotătorilor experimentați intrarea în mare. Turiștii ignoră însă avertismentele salvamarilor și se avântă în valuri fără a ține cont de pericolul la care sunt expuși. De la începutul sezonului estival 17 turiști au murit înecați.

Un turist, de 35 de ani, din Buzău, a fost declarat decedat în urmă cu câteva minute, după ce în încercarea de a fi salvat, a fost resuscitat apropae o oră, pe plaja din Mangalia. Bărbatul era în concediu cu soția și cu niște rude. S-ar fi dus, împreună cu alt turist, să salveze o femeie care era în pericol de înec. Femeia a fost scoasă de salvamari, unul dintre bărbați a fost extras cu o ambarcațiune a ISU, dar turistul din Buzău a fost găsit abia după trei ore.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

ics Asta-i buna! Ce tampiti! Cum sa scoti o asemenea aberatie? Pai, hai sa privatizam Marea Neagra (ca apele interioare suntg date deja), sa le interzicem oamenilor sa intre in apa sa se racoreasca, ca vine un tembel de salvamar si le spune ca el hotaraste sa puna steagul in bat cateva ore sau zile si ca-l da jos cand i s-o scula lui, sa le vindem berea la de 5 ori pretul din market, sa le dam un sezlong la pretul unui salariu minim pe economie s.a.m.d. Da', nu puteti sa va duceti dracului la mosiile voastre sa va faceti ordine pácolo? Mai aveti putin si ne dati aer si apa cu portia, cum dati si altele necesare traiului, tot la preturi halucinante!

17 august 2018 15:43

Vasile salvamarii sa-si faca treaba atat cat pot , altii care se viseaza cu chitantier ! asta ne mai trebuia !

17 august 2018 14:09

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.