Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

„Asta (demisia lui Liviu Dragnea, n.r.) poate fi soluţie de maturitate politică. Nu spun asta pentru că îl urăsc sau pentru că îmi e nesuferit, ci, pentru că, în acest moment trebuie salvată guvernarea ţării şi salvat partidul”, a declarat Ecaterina Andronescu la Digi 24.

"Am văzut un sondaj, dacă rezultatele sunt adevărate, PSD a ajuns la 25%. E inacceptabil după un an şi jumătate. De la 45% la 25% e mult prea mult. Ceva ne-a adus aici, ceva sau cineva. Fără îndoială PSD a avut guverne mult mai performante. Şi acum poate face cel puţin trei guverne performante. Putem avea un premier mai bun”, a precizat Andronescu.

„Mi-am asumat ce am făcut, mi se pare că să ai dreptul să vorbeşti e un lucru pe care îl are orice cetăţean. Se poate întâmpla şi ca partidul să mă excludă”, a conchis fostul lider al PSD Bucureşti.


Comentarii

victor Trebuiue urgent data afara.

18 august 2018 8:45

Ecaterino, să spui drept, cine te-a mușcat dă chiept?! Vreun procurel, sau vreun securel? Ori te-ai îndrăgit de îndrăcitul Klaus Werner?! El, bizician de clasa a opta, tu habarn-am ce știi să faci pe la Pulitehnica aia! Te-a făcut Ilici mare, iar acum nici nu știi ce mică ești! Ți s-a urcat pulitica la cap datorită aparenței tale de Miță din bobor și pentru bobor, al cărui învățământ l-ai făcut praf, drept pentru care ți-ai câștigat supranumele de Abramburica. Vezi că Pontache, la care anchiesezi galeș, este un derbedeu, care a ambraburit pe mulți și pe multe și nu se dă îndărăt nici de la prostituate minore. Iar tu nu prea mai ești minoră. Vino-ți în fire, muiere! Parcă așa se spune pe la tine prin Oltenia.

17 august 2018 17:02

Vasile Mircea Nu-i adevarat, Dragnea nici nu este infractor condamnat in prima instantza la 3,5 ani cu executare dupa ce mai are o condamnare definitiva de 2 ani cu suspendare....Nu-i adevarat, Dancila este cel mai competent premier...este o profesionista, are o pregatire generala exceptzionala (cunoaste geografie, cunoaste la perfectzie multe limbi straine) are cultura economica si financiara (a plecat in concediu cand a dat pesta porcina africana peste jumate de tzara si cand s-a dat cu "Lovitura de Stat")... Este foc de competenta...

17 august 2018 14:01

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.