Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un bărbat s-a aruncat, vineri, în faţa trenului, la staţia de metrou Constantin Brâncoveanu, însă personalul METROREX s-a mobilizat în timp util şi a frânat înainte de a se produce un impact. Un echipaj al Ambulanţei l-a preluat pe bărbat, însă acesta se simte bine, nefiind rănit grav.La staţia de metrou Constantin Brâncoveanu, un bărbat s-a aruncat în faţa trenului, care se deplasa în direcţia Berceni. Potrivit METROREX, incidentul s-a produs în jurul orei 11:15, iar conducătorul trenului l-a observat pe bărbat la timp şi a frânat.

Bărbatul a fost scos de către echipele METROREX şi predat ulterior medicilor de la Ambulanţă, el nefiind rănit grav.

Integral pe MediafaxComentarii

ics Dobitocul ala sa se duca acum la procuratura si sa-i reclame pe mecanii trenului pentru dejucarea unui act suicidal... "impiedicarea unui dement de a se sinucide".... e in Codul penal oare, ca acum nici nu mai stii ce tampenii contine! Sa fie reclamati mecanicii si cetatenii care au asistat la esecul lui, cercetati si trimisi in judecata! Ce, nu e democratie? N-are omul libertatea asta, sa se arunce unde vrea? Dar, ce, nu mai sunt cladiri inalte de 25 de etaje sau macarale in RO? Urca-te, ma, pe Caraiman si da-ti drumul fara parasuta, sa vezi ce repede ajungi unde trebuie, idiotule! Stai, zic c-ajungi repede pe soseaua catre Bucuresti. Nebunule, unde te duceai cu gandul!

17 august 2018 15:50

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.