Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Este steag roşu pe litoral din cauza valurilor prea puternice, însă mulţi turişti ignoră avertismentele. Un bărbat care a încercat să salveze două femei de la înec, în Mangalia, a dispărut în apele mării.Din cauza curenţilor, turistele nu au mai reuşit să iasă singure şi au strigat după ajutor. Imediat de pe mal au sărit doi bărbaţi ca să le salveze. Unul dintre ei şi-a dat seama că este în pericol să se înece aşa că a preferat să iasă la mal. Celălalt bărbat însă nu a mai reuşit. Acesta nu poate fi căutat de către salvatori pentru că marea este foarte agitată şi ambarcaţiunea ISU poate fi uşor răsturnată.

Integral pe Digi24Comentarii

Vali ....Din cauza curenţilor, turistele nu au mai reuşit să iasă singure şi au strigat după ajutor. Imediat de pe mal au sărit doi bărbaţi ca să le salveze. Unul dintre ei şi-a dat seama că este în pericol să se înece aşa că a preferat să iasă la mal. Celălalt bărbat însă nu a mai reuşit. Asa ..deci barbatul nu a mai reusit sa iasa la mal si sa inecat....si turistele care strigasera dupa ajutor...?? ce au facut...au iesit singure la mal sau ce ..??? Sa intelegem ca doar barbatul sa inecat si alea doua femei nu..??? Pai cum vine asta ..?

17 august 2018 14:36

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.