Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Parchetul Militar şi-a prelungit programul de lucru, pentru a putea primi în continuare plângeri de la cei care au participat la mitingul din 10 august. Astfel, procurorii vor înregistra plângeri şi sâmbătă şi duminică, între orele 9:00 şi 14:00, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Procurorii Parchetului Militar vor putea primi plângeri şi informaţii relevante pentru ancheta privind intervenţia jandarmilor la protestul din 10 august şi sâmbătă şi duminică. Participanţii la miting se pot prezenta la sediul structurii de parchet în intervalul orar 9:00 - 14:00, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Până în prezent, în acest dosar au fost înregistrate 211 de plângeri penale şi au fost audiate 92 de persoane.

Integral pe MediafaxComentarii

Geaba, băă! Nu la procorori oribil, ci la Zidul Plângerii! Vedeți astfel și Ierusalimului și vă mai spiritulizați și voi la spirit. Din Vest v-ați doar spirtualizat cu alcohool, droguri și sex. Mult sex. De aia tot stați cu muia în gură. Scuzați tautologia rromo-română!

17 august 2018 17:17

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.