Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ecaterina Andronescu, fost ministru al educației și fost lider al PSD București, în prezent marginalizată în partid, îi cere liderului PSD, Liviu Dragnea, să facă un pas în spate și să se retragă din fruntea Partidului Social Democrat. „Poate fi o soluţie de maturitate politică”, a declarat Ecaterina Andronescu la Imparţial.„Asta (demisia lui Liviu Dragnea – n.r.) poate fi soluţie de maturitate politică. Nu spun asta pentru că îl urăsc sau pentru că îmi e nesuferit, ci, pentru că, în acest moment trebuie salvată guvernarea ţării şi salvat partidul.

Am văzut un sondaj, dacă rezultatele sunt adevărate, PSD a ajuns la 25%. E inacceptabil după un an şi jumătate. De la 45% la 25% e mult prea mult. Ceva ne-a adus aici, ceva sau cineva.

Fără îndoială PSD a avut guverne mult mai performante. Şi acum poate face cel puţin trei guverne performante.

Integral pe Digi24Comentarii

Vasile Marin @Gheorghe Craioveanu...Tipule, tot dau de mesajele tale...In tzara asta totzi ce au o opinie contrara PSD-ismului este "sorosist"???....Dupa metoda Stalinista "cine nu-i cu mine e-n potriva mea si trebuie lichidat...."(gazat chiar daca are si copil in bratze si lovit numai in cap cu pulane jandarmeriste), asa avetzi indicatzii din Kiseleff sau de la Budapesta ???...

18 august 2018 8:04

traseistu` roman Nu fa ! Sondaju` poate fi si mai....prapastios ! Da`...asta nu-ti da dreptul sa iesi in public cu o parere anti PSD ! Pt asa ceva, trebuie sa te dea afara fa ! Cu picioare-n fund !

17 august 2018 19:45

v Vad ca Androneasca are "mare sustinere" la comentatori. Ma tot intreb de ce nu a discutat aceasta situatie in partid, cu sefii? Oare sunt multi in partide care-si urmaresc doar interesele personale? Oare partidele nu au un birou de "cadre", care sa ii studieze inainte de afi numiti in functii? Acest tip de atitudine ca a lui Ponta, Radu Vasile, etc este inacceptabil. Noi avem nevoie de oameni dedicati unor doctrine, nu doar de functii. Este inadmisibil ca un individ pina la virsta asta sa nu fie adeptul unui partid si sa treaca la altul doar pt niste avantaje personale.

17 august 2018 16:47

observator Daca vorbea altcineva, mai ziceam, dar daca se trezeste Androneasca sa faca ea ordine in ditamai partidul, asta ma face sa cred ca ori sunt plecati PSD=istii in CO in Franta sau Italia, ori tupeista vorbeste singura-n baie si au auzit-o vecinii prin geamul de aerisire! Tara arde si baba se piaptana! Du-te, nulitate, la partidul ala-fantoma al lui Ponta si lasa-n cu "gazele" astea ale tale! PSD-ule, dati-o afara, ca sa poa' sa plece libera de contract! Dar, asta, cat se poate de repede, daca se poate pana diseara!

17 august 2018 15:36

Vasile Ionescu Nu-i adevarat, Dragnea nici nu este infractor condamnat in prima instantza la 3,5 ani cu executare dupa ce mai are o condamnare definitiva de 2 ani cu suspendare....Nu-i adevarat, Dancila este cel mai competent premier...este o profesionista, are o pregatire generala exceptzionala (cunoaste geografie, cunoaste la perfectzie multe limbi straine) are cultura economica si financiara (a plecat in concediu cand a dat pesta porcina africana peste jumate de tzara si cand s-a dat cu "Lovitura de Stat")... Este foc de competenta...

17 august 2018 13:59

Ei, și tu, Cocuțo! Ești chiar așa de blondă încât să iei de bune fonfleurile lui Rareș Bogdan, purtătorul de mesaje mincinoase ale ghiolbanului național, care visează cai verzi pe pereți, ocuparea locului întâi al lumii rumegătoarelor și guvern personal cu cămăși brune. Se vede că te are cu ceva între craci statul paralel de îți vinzi copilașii și îți înjuri neamul de la Malovăț! Parcă de pe acolo te tragi.

17 august 2018 11:19

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.