Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În contextul în care se înmulțesc constant plângerile penale depuse împotriva forțelor de ordine și acuzațiile de brutalitate, ca urmare a modul în care jandarmii au intervenit la mitingul de pe 10 august, Jandarmeria Română a publicat pe pagina de Facebook un colaj prin care să convingă că și în alte țări s-ar interveni la fel. Numai că aceleași imagini au fost publicate de postul de televiziune Russia Today, scrie HotNews.ro.Jandarmeria a publicat pe contul său de Facebook un film cu intervențiile forțelor de ordine în timpul protestelor din alte țări, între imaginile folosite fiind unele de la Russia Today, agenția de propagandă a Kremlinului.

Filmul cu intervențiile în forță din alte țări, în care sunt folosite imagini de la Russia Today, este prefațat de mesajul: „În continuare, vă prezentăm modul de intervenție al forțelor de ordine publică din Uniunea Europeană și Statele Unite, în situații de restabilire a ordinii de drept”.

Integral pe Digi24Comentarii

Muie Dragnea si penalilor Psd Bai Ghe Craioveanu dupa mintea ta bolnava de Psd-ist vrei sa zici ca cine nu e Psd-ist vede roz tu ca esti Psd.ist vezi numai rosu asa cum e pizda ma-ti de unde ai iesi..

18 august 2018 11:02

Muie Psd-Dragnea Eu l-aș fute in gură pe Ghe Craioveanu si pe ma-sa.

17 august 2018 20:53

agenturili straine PSD + ALDE, de ce nu depun si ei "lacramatii" la ...Parchet ? Pt orice - ca PNL, ori "demonstranti" lovti de ....gaze ! Apropo....jandarmii loviti de pietre & cocteiluri Molotov , nu depun nimic - nimic ? Nici conducerea lor impotriva unor demonstranti...ilegali ?

17 august 2018 19:42

ppp Daca Jandarmeria vrea sa arate cum se peocedeaza in alte tari, ar trebui sa-si caute alte surse.

17 august 2018 11:36

alupigus, fiu de parlamentar PSD de Teleorman John,teas penetra anal prin sodomizarea cea perversa!

17 august 2018 10:31

John Doe Daca intr-adevar au folosit imagini de la Russia Today, sunt jalnici...

17 august 2018 9:28

Adrian Sodomit Nastase, membru in aristocratia masoneriei As fute-n cur un pstac PSD, dar nu pe Ghe Craioveanu. Are paduchi.

17 august 2018 9:27

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.