Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un băiat în vârstă de 14 ani a fost grav rănit, joi seară, după ce a furat un autoturism şi s-a răsturnat cu el pe un dig, la limita dintre localităţile vâlcene Orleşti şi Ioneşti. Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea au anunţat că accidentul s-a produs în apropierea unei hidrocentrale.

"Un minor de aproximativ 14 ani ar fi sustras maşina unor persoane din comuna Ioneşti şi s-a deplasat în zona digului, răsturnându-se ca urmare a manevrării defectuoase. Copilul a fost prins sub maşină şi nu prezintă semne vitale", au precizat reprezentanţii IPJ Vâlcea.


Comentarii

Vali Un prost mai putin pe lumea asta ...Injectatil cu motorina.

17 august 2018 8:07

X Foarte bine! Multumita toata lumea... ta-si ma-sa multumiti ca fi-su conduce excelent masina, incat i-a facut-o praf aluia care nu a asigurat-o (bine i-a facut), el praf (bine, era si inainte) si cel mai fericita e lumea care a scapat de prostia tuturor de i-am enumerat.

17 august 2018 0:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.