Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În încercarea de a-şi spăla imaginea, Jandarmeria Română publică un montaj video al unor secvenţe filmate la Mitingul Diasporei din 10 august, în care cordoanele de jandarmi sunt ”puse sub presiune”, iar asupra lor se aruncă cu ”obiecte contondente”. Pentru a arăta că şi în ţările UE sau în SUA, forţele de ordine intervin ferm împotriva protestelor violente, jandarmii români adaugă şi un un montaj cu acţiunile acestora. Din păcate pentru români, comparaţia este nefericită.

Jandarmeria Română a postat pe pagina de Facebook un montaj video de 11 minute, în care prezintă varianta proprie asupra succesiunii "evenimentelor şi a agresiunilor repetate asupra forţelor de ordine" de la Mitingul Diasporei de pe 10 august.

Integral pe GândulComentarii

Vasile Mircescu Doamna Carmen Dan, Doamna Sperantza Cliseru sa stitzi ca eu va multzumesc...ca a-tzi gazat romani (batrani, femei si copiii) cu gaze chimice scoase din uz de conventzii internatzionale, va apreciez ca a-tzi lovit numai la cap cu pulane jandarmeriste o multzime de oameni...Si imi inchipui Doamnelor din Gasca Dragnista, uitandu-va la televizor la scenele astea de groaza....suntetzi amandoua intruchiparea Elisabetei Batory, acea contesa maghiara ce isi pastra frumusetzea imbaiata in sangele feciorelor (cica ar fi omorat vreo 650 de fecioare....). Sper ca istoria sa va pedepseasca ca pe Contesa Maghiara...Nu stitzi cum a pedepsit-o, verificatzi pe Net...

17 august 2018 9:15

victor Aceasta gaselnita cu extractia este cel putin hilara daca nu tembela. Acestia trebuiau "extrasi" inainte de a ajunge la miting. Se vede treaba ca nici dupa miting nu sant"extrasi" pardon gasiti.

17 august 2018 7:52

Traian Nu e nevoie de justificare pt JANDARMERIA ROMANA!!!! Cat timp la "mitingul" disaporei pulii belite, au participat huligani, derbedei, multinationalisti, bancheri, pulici politici romani, ultrashi, galerii de fotbal etc..... Inseamna ca nu a fost Diaspora acolo si ca toate acuzele futuriste ..sunt NULE SI NEAVENITE, iar Digi24 si Realitatea Tv sunt oficioasele euro-atlantice de kkt. Daca eram in SUA, am fi avut cateva sute de impuscatzi..... In UE trebuie sa permitem orice miscare xenofoba, anti-nationala si anti-Statala????

16 august 2018 23:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.