Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Reprezentanții României, de la cei implicați în politica internă la cei din instituțiile internaționale, au mandate lipsite de responsabilitate instituțională și anvergura necesară. Responsabilitatea personală este de nepus în discuție, fie că prin aceasta se aduce atingere interesului și siguranței publice. Persoanele acestea, în mare parte, se află în treabă slujind unor interese proprii sau celor ale șefilor direcți. Interesul public, cel care ar trebui să guverneze legislația și aplicabilitatea acesteia, a dispărut de multă vreme inclusiv din invocarea jurnaliștilor sau a militanților civici. Planul general al politicii noastre interne și externe este lipsit de integrarea așteptărilor societății, cea care asigură suportul financiar al expandatelor scheme de personal.

Integral pe Cotidianul



Comentarii

O nouă lovitură pentru jegurile care ne mint! Ghidul OSCE nu permite folosirea forței în nicio circumstanță împotriva manifestanților pașnici incapabili să părăsească locul! Forța nu trebuie folosită în nicio circumstanță împotriva manifestanților pașnici incapabili să părăsească locul, arată „Liniile directoare privind libertatea la adunările publice”, rezumate de OSCE si Comisia de la Venetia pe baza jurisprudenței CEDO și a exemplelor de bune practici. comisarul.ro..

17 august 2018 8:33

Mamma mia, ce filosof al istorie a mai răsărit pe fabulosul nostru plai mioritic! Filosofie a istoriei, spirit „civic” și analitic, limbaj supermodern, un gânditor adevărat! Ce mai tura-vura, dacă ar fi și un pic mai încet la minte și la vorbire, precum Iohannis, acest domn Vieru ar atinge sublimul gândirii social-istorice a săsălăului național despre patriotizmul fără penali și biciclismul în onoarea Centenarului Marii Uniri. Cu un mic efort, distinsul autor se apropia și de adâncimea puțului gândirii cu care este dotat și domnul Cioloș. Aplauze entuziaste și pentru „Cotidianul”, dragi tovarăși!

17 august 2018 8:03

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.