Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Procurorii DIICOT Maramureș au terminat ancheta în cel mai mare caz de contrabandă cu țigări, aduse ilegal pe teritoriul României, din Ucraina, cu sprijinul mai multor polițiști de frontieră de la Inspectoratul de Poliție de Frontieră Sighet. Avocatul celor acuzați spune că probleme sunt simple ”speculații”. Dosarul a fost trimis la Tribunalul Maramureș.

Pentru a putea ”documenta” întreaga rețea de traficanți, procurorii au folosit aproape un an de zile, un polițist, un angajat al Poliției de Frontieră Sighet, care a fost autorizat să adune probe prin comiterea de infracțiuni. Doar așa, susțin procurorii, au putut fi descoperite probele care au dus spre inculparea celor implicați, cinci civili și un polițist, agentul Adrian Moloca (foto). Față de un alt polițist, Petru Macovei procurorii au decis sa continue urmărirea penală.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Mircea Caz colosal de corupție în România reprezinta Microsoft, EADS, avioanee F 16 Falcon- Second Hand, fregatele britanice ruginite etc........ Tigarile reprezinta 0.00000001 % :):):):):):):):)

16 august 2018 23:09

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.