Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Luni seară, Klaus Iohannis a spus că protestele din Piaţa Victoriei sunt absolut legitime, afirmaţie care l-a deranjat foarte tare pe fostul premier, Adrian Năstase. Politicianul susţine că mitingul diasporei s-ar fi desfăşurat în ilegalitate.

„Nu vreau să pun în discuţie acum guvernarea, calitatea ei şi nici conţinutul protestelor formulate zilele acestea. Putem avea păreri diferite pe aceste chestiuni. Sau dacă asistăm la o operaţiune „Colectiv 2” pentru schimbarea guvernului. Eventual la un episod de campanie electorală pentru prezidenţiale. Candidatul Iohannis afirmă, însă, în seara asta, citind cu intonaţie de pe prompter, că „protestele sunt legitime”. Posibil, deşi nu ştiu cum a reuşit să le examineze atât de repede în recentele sale drumeţii montane”, scrie Adrian Năstase pe blogul său.

Integral pe GândulComentarii

Nicu Ohh, cine vorbeste, a aparut iarasi matusa Tamara. Ma mir ca mai scriu zarele despre asa un individ !

16 august 2018 22:12

Să-mi bag pula-n blogul tău împuțit, ocnașule! Ce părerea morților mă-tii mai poți avea tu despre guvernarea țării, băi Căcat cu moț? După ce că tu ca premier ai jefuit țara asta de peste 4 miliarde de dolari sau de euro cu contractul faluimentar cu compania americană Bechtell și pentru autostrada Transilvania, mai îndrăznești să ai opinii? Te fut în gură până înnebunești, morții mă-tii de bolșevic împuțit, cu colectivul tău cu tot, cu ceapeul tău cu tot, stârpitură!

16 august 2018 20:04

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.