Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Gest fără precedent al Rusiei, care declanșează cel puțin un război diplomatic uriaș cu România și NATO.

Fregata Amiral Grigorovici a efectuat un exercițiu de trageri cu muniție de război în Marea Neagră. Gestul este unul provocator, fiind pentru prima dată când o navă din cadrul Flotei ruse de la Marea Neagră utilizează o rachetă de croazieră Kalibr pentru a lovi o țintă navală. Anunțul a fost făcut chiar de autoritățile militare ruse.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Ion Gavra Prostia cea mare este ca s-a scos serviciu militar obligatoriu si orice fel de instruire a tinerilor pentru apararea tzarii...ca nu avem conducatori competentzi, se gandesc doar la privilegiile lor cat mai mari.... ca incompetentza si amatorismul sta cu Guvernul la masa....Ca avem un Ministru de Razboi, etnograf-bibliotecar caruia i-i vorbeste gura fara sa gandeasca (vezi povestea rachetelor balistice)....Si de cand s-au descoperit gazele naturale la mare adancime a apei in dreptul la Neptun, aceste raiduri de intimidare sunt si vor fi tot mai dese si tot mai aproape de noi...Ca doar n-o fi deacord rusii sa se alimenteze Europa si cu gaze romanesti....Rusinos este ca Aviatzia Militara Romana este degeaba neavand avioane de vanatoare moderne si suficiente si ne lasam apararea spatziului aerian pe mana altora...

17 august 2018 8:29

@ 16 august 2018 20:58 Băi borâtule, tu ești mai țigan decât ăia autentici, nenorocitule! La cât căcat ai tu -n cap, nu e de mirare că e plină lumea de cretini ca tine. MUIE PSD!

17 august 2018 0:15

Doru Probabil ca sunt în apele teritoriale ale Rusiei. Manipulare!

16 august 2018 21:34

Aleoska Dar voi, țigani ”românași” cănd faceți exerciții militare în Marea Neagră, și mai aduceți și CREMENALII din NATO, cum e? Rusia poate face cevrea în apele teritoriale ale Rusiei, și nu trebuie sa cera permisiunea nimanui,!!!!!! Românașii trebuie să cera permisiunea și pentru ”legile justiției .......MARȘ ROMÂNAȘ!!!!!

16 august 2018 20:58

CC Trol rus, nu merita sa te zbati. Da-l in tvoiu masii

16 august 2018 20:10

@ Ion Dan de pe Feisbuci Să-i dea Ăl de sus o muie lui mă-ta, dar și ție, imbecilule trumpitule, idiotule! MUIE PSD! Ți-ai pus poza lui Trump, poate au grijă de tine cei de la Feisbuci ca să te șteargă d-acolo, sau poate chiar să te acționeze penal, cretin idiot!

16 august 2018 19:57

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.