Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Protestul din 10 august nu a fost unul antiguvernamental, a spus Tudor Ionescu, secretar general adjunct al ALDE, la emisiunea Imparțial de la Digi24. El a pledat totodată la dialog și la unitate. În replică, deputatul USR Cătălin Drulă l-a contrazis și a acuzat violențele Jandarmeriei, despre care a spus că sunt girate de PSD și ALDE. „Am un coleg care nu știe cum își va mai putea folosi piciorul”, a spus el.Tudor Ionescu, secretar general adjunct ALDE, a spus că a privit evenimentele din 10 august „cu mare tristețe și îngrijorare”, aflându-se la o mănăstire din județul Neamț.

„Sunt două componente ale discuției. Prima e cea a direcției în care vrem să mergem ca popor. În toate aceste imagini vedem români contra români. Îmi doresc să nu mai existe această dispută, mai ales violentă. Violenţa în societatea românească o vedem în toate eşaloanele (...) Avem nevoie de dialog”, a spus liderul ALDE, precizând i-au venit aceste gânduri în timp ce se afla la o mănăstirea din Neamț, asculta liturghia și se uita la coline.

Integral pe Digi24Comentarii

Vasile sigur a fost pro viorica ! e ca poanta aia cu romanii s-au saturat de autostrazi vor sa se opreasca constructiile , li se pare prea mult un salariu mediu de 2000-3000 de euro pe luna , dragnea vrea sa intre la puscarie si poporul nu-l lasa!

16 august 2018 13:05

Nelu Ce dialog se poate duce cu penalii si incompetentii?

16 august 2018 12:12

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.