Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Peste 300 de instituţii mass-media din Statele Unite au lansat joi o campanie privind libertatea presei pentru a contracara atacurile împotriva jurnaliştilor lansate de preşedintele american Donald Trump, care i-a catalogat pe jurnalişti drept "duşmani ai poporului", informează postul BBC News.Cotidianul The Boston Globe a lansat săptămâna trecută un apel la demararea unei campanii de condamnare a "războiului murdar" al preşedintelui Trump împotriva mass-mediei, folosind hashtag-ul #EnemyOfNone (Duşmanul Nimănui).

Donald Trump a criticat în repetate rânduri instituţiile media care potrivit acestuia realizează "ştiri false" citând surse anonime ce exprimă opinii negative despre el, afirmând că jurnaliştii sunt "cea mai de jos formă a umanităţii", iar presa este "periculoasă şi bolnavă" sau "dezgustătoare".

Integral pe MediafaxComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.