Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Uber și-a redus între aprilie și iunie pierderile nete până la 891 milioane dolari, față de 1,1 miliarde acum un an, în timp ce veniturile totale au urcat cu 40%, până la 12 miliarde doilari. Uber este evaluată la 72 miliarde dolari și intrarea pe bursă ar trebui să se producă până la final de 2019.

Uber s-a retras de pe mai multe piețe unde avea pierderi sau concurență foarte puternică. Pe de altă parte, compania este afectată de interdicții în diverse orașe, cele mai recente fiind limitările din New York.

În total, Uber a avut venituri de 12 miliarde dolari trimestrul trecut, în creștere cu 40% față de perioada similară din 2017. Suma include totalitatea veniturilor din rezervări și din livrările de mâncare pe Uber Eats. Veniturile nete au crescut cu 60%, până la 2,8 miliarde dolari, suma referindu-se la ce rămâne la Uber după ce li se repartizează veniturile șoferilor și după ce se acordă și subvențiile.

Integral pe HotnewsComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.