Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Madonna, supranumită „regina muzicii pop“, împlineşte azi, 16 august, vârsta de 60 de ani, sărbătorind totodată 35 de ani de la lansarea primului album care a propulsat-o spre succes. Chiar şi la ceasul sexagenar-ului, controversata artista sfidează prejudecăţile şi şochează cu fiecare apariţie care poartă puternica amprentă a sexualităţii sale.Pe numele complet Madonna Louise Veronica Ciccone, artista a inspirat generaţii întregi cu atitudinea sa rebelă şi lipsită de inhibiţii, prin stilul nonconformist şi original devenind un punct de referinţă al culturii pop. Acum, la 60 de ani, mamă a şase copii, artista îşi duce în continuare viaţa după propriile reguli, etalându-şi corpul parcă neschimbat de trecerea anilor cu aceeaşi sexualitate care a consacrat-o. După mai bine de 300 de milioane de albume vândute, un miliard de lire sterline câştigat doar din turnee şi şapte premii Grammy câştigate de-a lungul carierei, Madonna este neobosită, iar în prezent lucrează la cel de-al 14 material discografic.
 
La cei 60 de ani de viaţă şi 35 de ani de carieră, poate că cea mai mare reuşită a Madonnei este că este o supravieţuitoare. Din generaţia ei de superstaruri - Michael Jackson, Whitney Houston şi Prince, ea este singura care a rămas în picioare.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.