Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Oana Zamfir a prezentat, miercuri, la "Ediție specială", informații de ultimă oră despre dosarul de înaltă trădare al premierului Viorica Dăncilă.

Cine ține în șah acest dosar? Au trecut 56 de zile de când fostul șef al DIICOT, Daniel Horodniceanu, a cerut Serviciului Român de Informații date în legătură cu acest dosar.

"Dacă aceste Servicii dețin astfel de informații, pentru că infracțiunile sunt reclamate ca fiind săvârșite deja, nu în curs de săvârșire, înseamnă că astfel de informații, care nu pot fi la dispoziția poliției că nu au cum, se găsesc eventual în portofoliul serviciilor de informații. Sau nu.

Mai multe, pe Antena3.


Comentarii

internaucu` Nu-i nici o ....bomba ! Pur si simplu, n-au mai avut cu ce sa ne tie-n "priza" si au ....recidivat cu dosaru` asta ! Ca si A3 e o televiziune care face bani ( ca toate televiziunile !) numa` daca "belim" noi ochii la ...ei !

16 august 2018 18:40

Măi oameni buni, ori e situație, ori e bombă! Dacă e bombă, atunci e plină cu căcat exploziv, care dacă explodează va transforma Haznaua 3 în ceea ce e de fapt, o latrină publică. Dar bomba respectivă dacă e umplută cu ardei umpluți cu căcat de către patronul ardeilor umpluți cu căcat Ion Cristoiu, atunci e cu totul altceva, dar tot o bombă umplută cu căcat e la urma urmei. Ion Cristoiu trebuie numai gâdilat o leacă de Haznaua 3 ca să-și dea drumul pe el din belșug cu alte bombe căcăcioase. Punct!

16 august 2018 17:43

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.