Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Prim-vicepreşedintele PNL, Iulian Dumitrescu, a declarat că liberalii trebuie să semneze un protocol de colaborare cu partidele din Opoziţie pentru înlăturarea de la putere a PSD, printre punctele documentului fiind şi susţinerea preşedintelui Klaus Iohannis la alegeri.


"Unul dintre obiectivele importante ale PNL în această perioadă trebuie să fie construcţia alternativei la actuala putere. Pornind de la nevoia de a înlătura de la conducerea ţării actuala putere abuzivă şi discreţionară, PNL este singurul partid care poate coagula forţele de opoziţie pe o platformă de acţiune împotriva PSD. Trebuie să începem un dialog onest şi plin de perspective cu forţe politice care fac opoziţie la PSD, cum ar fi USR, PMP sau România Împreună. Orice discuţie trebuie să plece de la valori comune şi de la direcţii de acţiune convenite între parteneri, tocmai pentru ca orgoliile şi interesele mărunte să nu împiedice construcţia alternativei la PSD. Voi propune colegilor din conducerea PNL iniţierea unui protocol de colaborare la nivel central între partidele de opoziţie pentru a putea înlatura PSD de la putere şi pentru a aduce România pe drumul stabilităţii şi normalităţii", a scris, miercuri pe Facebook, prim-vicepreşedintele PNL, Iulian Dumitrescu.

Integral pe România LiberăComentarii

liberalul ... pedelist Adică de ”ei ... ÎNȘIȘI”!

16 august 2018 18:59

pedelistul ...liberal Un esec anuntat !!! De...ei insasi !!!

16 august 2018 18:37

Un sfat pentru autorul agramat de la Antena 3 care a postat acest articol aici, nene folosește Copy și Paste, pentru că ai colaboreat colaborarea. Colaboreare? Sărmane amărât!

16 august 2018 17:58

@ 16 august 2018 10:12 Băh Lăbarule, iar ai apărut defecat dintre bucile PSD-ului cu propaganda ta imbecilă? Tu ești desigur dăștept de puți a geniu care s-a căcat pe el la propriu. Apropo de program de guvernare, păi PSD-ul tău împuțit NU e-n stare să-și respecte propriul program, așa cum NU a făcut-o niciodată, iar la finalul fiecărei guvernări împuțite a PSD, România era iarăși înglodată în alte datorii externe naționale publice de zeci de miliarde de euro. Tu măsori intelighența PSD-ului și a programelor lor de guvernare cu pula, nu-i așa? Băh sclavule postac băh iobagule, băh servule, băh slugoiule, ești fenomenal nene, al dracului Lăbar mai ești tu! Apropo, ăia de la USR or fi ei mai necopți politic, sau mai puțin convingători în ceea ce fac, dar măcar au capul pe umeri și raționează cât de cât comparativ cu tine, care nu ești capabil să-ți exprimi propriile opinii ci numai pe cele dictate de către stăpânii tăi de la PSD. Apropo, măh Lăbăralule ofilit, tu ești acel bogdan care se mai semna și razvan, sau edgar mai demult, dar umplea postările lui numai cu niște elucubrații și injurii imense, nu-i așa? Între timp se vede că te-ai mai șlefuit, dar tot prost ai rămas, sărmane sclav amărât și speriat ce ești tu!

16 august 2018 17:56

Da, o să faceți voi rahatul praf! Băi lăbarilor, ca să câștigați vreodată alegerile trebuie sa prezentați un program de guvernare din care să rezulte că vă doare de soarta românilor, că nu puteți dormi de grija lor și că onorați astfel litera „N” din sigla voastră. Adică „Național”. Intr-o zi de noapte a minții v-ați înhăitat cu ciumeții portocalii pentru a intra în grațiile curvelor și poponarilor de la Bruxelles, care văd în România doar o vacă de muls resurse, o piață de desfacere și o pepinieră de sclavi (mână de lucru ieftină). N-o fi românul indobitocit de comunism mare doftor în economie capitalistă, dar atunci când îi storci țara de resurse, când îi bagi cu forța poponarii în casă, când îi defăimezi credința strămoșească, când îi poluezi muzica națională cu mode străine de sufletul său, când îi batjocorești istoria și întinezi memoria lui Eminescu, apăi duceți-vă dracului de lăbari! Devine evident că v-ați făcut poponari europeni, geloși fiind pe succesurile pedeliștilor în jefuirea banului public fără a se teme de temutul DNA! L-ati mai adoptat și pe rrromânul verde de la Mărășești, Iohannis, patrihoț de seamă, traficant de copii, escroc imobiliar, samsar de păduri, autor de bufnituri de stat și mare creator de emoșăn cu ajutorul focului. Aliati-vă și cu USR Uniunia Scrântiților Anarhiști (USR) și eșecul e sigur! Să aveți, deci, un amurg îndelungat, deoarece este nevoie și de voi pe post de AȘA NU. Adică de PROȘTI!

16 august 2018 10:12

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.