Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ediţia din acest an a Festivalului Sziget din Budapesta, care se încheie oficial miercuri, a atras un număr record de spectatori, 565.000, au anunţat organizatorii într-un comunicat de presă.

Marţi, cifra totală a spectatorilor care au participat în ultimii 26 de ani la festivalul care se desfăşoară anual timp de o săptămână a ajuns la 9 milioane. Organizatorul-şef al evenimentului, Tamas Kadar, a declarat anterior că ediţia din acest an a costat cu un miliard de forinţi (3 milioane de euro) mai mult decât cea din 2017, iar pentru ediţia de anul viitor este prevăzută o creştere a bugetului cu 500 milioane de forinţi. Kadar nu a dorit să menţioneze nume care ar putea figura pe afişul din 2019, însă a declarat că şi anul viitor vor fi invitaţi artişti care "cu siguranţă vor atrage un număr mare" de spectatori.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.