Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, miercuri, un mesaj de condoleanţe familiilor românilor care au murit în urma prăbuşirii podului rutier din apropiere de Genova, Italia, informează Administraţia Prezidenţială. Un al doilea român se numără printre persoanele decedate în urma prăbuşirii unei porţiuni din viaductul Morandi, în apropiere de Genova, anunţă MAE.

„Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, este profund îndurerat de tragicul eveniment care s-a produs marţi, 14 august a.c., în apropiere de Genova, în urma căruia s-au înregistrat zeci de victime, printre care doi cetăţeni români. Preşedintele Klaus Iohannis este alături de familiile cetăţenilor români decedaţi în Genova, precum şi de familiile îndurerate ale tuturor celor care şi-au pierdut viaţa şi urează însănătoşire grabnică celor răniţi”, se arată într-un comunicat de presă al Administraţiei Prezidenţiale.

Integral pe CotidianulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.