Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Poliţia Capitalei a prezentat, miercuri, un punct de vedere faţă de situaţia apărută după ce un agent de poliţie rutieră i-a cerut, luni, unui şofer care circula pe o stradă din Sectorul 1 al municipiului Bucureşti să dea jos de pe autoturism un drapel tricolor.

Potrivit unui comunicat de presă al Poliţiei Capitalei, măsura a fost luată pe motiv că hampa (suportul) steagului "depăşea cu mult banda de circulaţie pe care se deplasa" şi "nu a existat niciun moment vreo problemă legată de afişarea simbolului naţional".

Mai multe, pe Antena3.


Comentarii

@ John Doe Măh Alfabetule anonim, o fi cum spui tu, dar cel care a scris acest articol de rahat, nu știe cuvântul suport? De parcă-l durea mintea să scrie suport? Așa că respectivul anonim autor, anonim ca și tine a preferat să ne uimească cu acel cuvânt extraterestru hampă, pe care trebuie obligatoriu să-l știe toată lumea alfabetă ca tine, care te inspiri din DEX la secundă. Ia fă tu un exercițiu simplu, uită-te la Antena 3 pentru o perioadă de timp și vei vedea și auzi cu propriile urechi ce limbă română englezită deformată și nici măcar tradusă pe românește folosesc cam toți cei care-s jurnaliști acolo și vorbăresc pe sticla TV-ului. Exact ca politicienii noștri inculți ce sunt și niște cozi de topor politice, ei folosesc cuvinte strict din limba engleză nici măcar traduse pe românește unde acele cuvinte au cu totul alt sens și înțeles. Succesuri!

16 august 2018 17:31

@John Doe Prin urmare cititorii ar trebui sa parcurga articolele scrise de "super inteligenti " cu DEX-ul in mana ?

16 august 2018 11:53

"Intelighentia" prezentului Nu trebuie sa ne miram.O mare parte din "ziaristi"sunt analfabeti functionali,au trecut ca gasca prin apa prin scoli ( de cele mai multe ori la ff.) si acum isi varsa "inteligenta"in articole penibile.Ce mai," scoala " lor a imbratisat-o si primul ministru .Astia am ajuns, o natie care nu-si cunoaste propria limba.

16 august 2018 11:46

John Doe Nu va luati dupa analfabetii care-si posteaza preaplinul de sine, cautati simplu in DEX si veti afla ce inseamna... se mai numeste lance...

16 august 2018 7:38

Hampa? Adică ne lămurește autorul anonim al acestui articol sec că în traducere înseamnă suport. Pă ce limbă e cuvântul hampa? Că-n engleză n-am auzit de așa ceva. iar cum jurnaliștii de la antenele Gușterului o rup frecvent pă o engleză de baltă netradusă, că așa e moda la politichieni, dar vorbesc de fapt o păsărească imbecilizantă. Măi nea Sursă, de ce nu ai curajul curajos, n-am găsit altă rimă, ca să te semnezi cu numele? Ca să știm și noi cine e de regulă agramatul care tot ucide limba română cu un sadism imens?

15 august 2018 20:02

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.