Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Primarul Capitalei Gabriel Firea a inclus pe ordinea de zi a următoarei şedinţe de Consiliu General, care va avea loc în 23 august, o hotărâre care ar putea rezolva problema încălzirii centralizate din Bucureşti.

Consiliul General al Municipiului Bucureşti urmează să decidă în şedinţa din 23 august majorarea cu 1,26 de miliarde de lei a capitalului social al Companiei Municipale Energetica Bucureşti.

Scopul majorării este preluarea creanţelor deţinute de către creditorii ELCEN, cât şi a investiţiilor realizate de ELCEN, se arată în expunerea de motive a hotărârii.

Integral pe CapitalComentarii

@Cullacan Kellogg Asa se mentin societatile de stat. Apoi de acolo se mulg BANI PENTRU PARTID. Nu-i clar? Sunt curios can isi vor plati CASS SI CAS aceste societati comerciale? Din cauza acestora si a PENSIILOR NESIMTITE nu sunt bani DE PENSIE. Acum au gasit ei: pentru 2022. Adica cand nu vor mai fi la putere. Toate legile pe care le dau acum sunt facute in ciuda celor care vor veni la putere. Ei, psdistii stiu ca vor pierde alegerile, tocmai de aia o sa-i lase in mare incurcatura pe cei care urmeaza

15 august 2018 18:58

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.