Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Începând cu data de 15 august , prim-adjunctul inspectorului general al Jandarmeriei Române, colonel Ionuț Cătălin Sindile, a fost împuternicit în funcția de șef al Jandarmeriei, informează Ministerul de Interne.

Ce spune MAI:

”Această decizie a fost luată având în vedere importanța sarcinilor ce revin Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, precum și necesitatea asigurării, cu celeritate, a actului managerial.

Colonelul Ionuț Cătălin Sindile are 40 de ani și este născut în județul Teleorman. A absolvit Academia de Poliție “Alexandru Ioan Cuza”, la arma jandarmi, în anul 2000 și are o experiență de 18 ani în Jandarmeria Română.

Ionuț-Cătălin Sindile are o relevantă activitate profesională în cadrul Jandarmeriei Române, inclusiv mai multe misiuni internaționale sub egida Uniunii Europene.”

Numele lui Sindile se adaugă pe o listă deja destul de lungă de persoane-cheie din structurile statului român ce provin din județul Teleorman, de unde este și Liviu Dragnea.

Mandatul actualului interimar de la șefia Jandarmeriei, Sebastian Cucoș, a expirat și nu mai poate fi prelungit.

Integral pe HotnewsComentarii

victor Ar trebui anchetat in rimul rand ilegalitatea acestui protest.

17 august 2018 7:47

A fost o demonstrație de ce poate PSD când își pune în cap să compromită Diaspora (care nu-l votează niciodată) și să descurajeze orice protest. Mesajul era clar: singurele mitinguri permise sunt cele ale PSD, cu autobuze numerotate, cu pachețele cu mâncare, cu lozinci aprobate și insulte dirijate. Orice alt miting e declarat din start „o tentativă de lovitură de stat“ și e tratat ca atare. Metoda Erdoğan. Manevrele au fost la vedere: trupele de jandarmi erau pregătite de luptă, iar manifestația (care a reunit peste 100.000 de persoane din Diaspora și din Capitală) a fost întreruptă periodic de grupuri violente care-i atacau pe jandarmi spre a le justifica riposta.

16 august 2018 11:28

Ai noștri ca brazii și palmierii din Teleorman! Măi frate, cum pula calului se face că și ăsta e din Teleorman? După mutră și după tenul excesiv de brunet și după nume, e mai degrabă țigoiner, pardon, rrom decât nativ român made în Teleorman. Dar dacă e ditamai colonelul, adică der Obertz, poate că e și capabil, cine știe, sper să fie mai alfabet decât madam Viorica Dăncilă secundar al României, că premier e Dragnea. Dar cum se face că ălălalt titularul interimar a fost mazilit? Așa fără nici o explicațiune? Parcă seamănă și cu Victor Ponta atât la ten cât și la profilul muianului acest nene nou interimar la Jandarmerie. Numai că Ponta nu e din Teleorman, e din Bucale!

15 august 2018 19:20

Cris Aceluia cu @Cris. Ești incapabil să citești, am început cu sudiștii pe care nu-i suporți tu, dar cu analfabeții eu nu mă pot pune. N-am ce face, la un asemenea nivel. Bine că-ți plac păduchii bolșevici și fasciști și doar pe cei feudali nu-i suporți. Să-ți fie de bine și cultivă-i cu sângele tău pe toți păduchii care-ți plac! Mie nu-mi place niciun păduche și i-am pus în șir ordonat pe toți, cu cât mai păduchioși cu atât mai în fruntea listei.

15 august 2018 17:40

george harabagiu baga-me-as pula in ma-ta Harabagiule moldovean imputit tu esti educat futu-ti morti ma-ti si a infractorului Drganea care te-a pus sef cu propaganda pe net de ce nu ai curaj sa iti pui numele adevarat ci mi,e fals precum ION DAN,,,sa nu te recunoasca lumea eu iti stiu moaca am poza ta dar aici nu o pot pune vad dar iti public nr de tel 0040/744435926 poate iti ureaza cineva de bine...

15 august 2018 16:54

@Cris Kakatule! Numai aia sudisti sunt buni? Numai aia stiu sa fure ?

15 august 2018 15:22

Ion Vasile Antonescu Mai jegule de Ion si Dan, nu-ti este rusine sa te afisezi cu poza lui Trump? Tu nu esti decat un cacat in ploaie, un lingau al puterii care pute.

15 august 2018 15:21

Malin Boot să-L pupați în Ms-DOS pe Domnul Dragnea !!!!!! RESPECT DOMNULE DRAGNEA

15 august 2018 15:10

Cris Putem fi discriminatori, putem fi răi, putem judeca "geografic" în lipsa unor judecăți de valoare, dar eu îi doresc Cătălin Sindile să aibă o activitate meritorie sau "să moară leu la datorie" dar să nu uite că e dator poporului, nu lui Dragnea (= feudalu' de România prin PSD), nu lui Johannis (= Stalin de românia prin el știe ce înregimentare politică, PNL sau alta), nu lui Cioloș (= fascistu' de România prin USR). Și nu puterilor străine! Cătăline: ai o țară, ai un popor de apărat! Nu o gașcă de ilegaliști bolșevici, oricare ar fi gașca aflată în ilegalitate!

15 august 2018 14:15

Puscariasul Dragnea alt imputit de Teleormanean si sluga infractorului Dragnea,,,lichidati-l fratilor

15 august 2018 14:10

Ion Nu stiam ca Teleormanul are asa multi oameni de seama.

15 august 2018 13:36

Ionescu Victor Daca e din Teleorman si o mai fi si membru de partid PSD-ist...este clar....trebuie sa ne luam totzi masti de gaze, casti de protectzie si costume de protectzie cauciucate....

15 august 2018 13:32

eu alta maimuta a lui dracnea, din specia tuciurie

15 august 2018 13:06

Antonescu Daca nu-i distrugi tu pe ei, Te vor distruge ei pe tine !! Oricum de acolo, in conditiile actuale , nu poti iesi basma curata! ,,Ca nu-i tot una sa mori leu ori caine-nlantuit !!"

15 august 2018 12:55

Vasile se putea sa nu fie din teleorman?

15 august 2018 12:02

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.