Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, a atacat-o dur pe Ecaterina Andronescu și pe Victor Ponta. Tudorache a fost deranjat de solicitarea Ecaterinei Andronescu, fost lider PSD, care le-a cerut demisiile lui Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă.Primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, a intervenit, după ce Ecaterina Andronescu a cerut demisia lui Liviu Dragnea de la șefia PSD, precum și demisia Guvernului Dăncilă.

'Mă tot caută unul și-altul să-mi dau cu părerea despre o supărare a doamnei Ecaterina Andronescu la adresa conducerii PSD. Deși, de obicei, las politica pe planul doi, acum cred că este momentul să spun public ceea ce cred. Probabil că doamna profesor universitar nu se opintește pentru sine, ci pentru a dezgropa din mormântul politic un posesor de doctorat acuzat de plagiat. Este regretabil că doamna Andronescu a ales să trateze în acest mod PSD și milioanele de oameni care ne susțin, partid și oameni care i-au oferit, timp de decenii până în acest moment, șansa de a-și pune în practică viziunea și ideile. Îmi pare sincer rău că doamna Andronescu a ales să abandoneze decența și să o apuce pe calea politicianismului, un drum cu un singur sens – eșecul. Un drum la capătul căruia o așteaptă, deja, dl. Ponta…' a declarat Tudorache, potrivit dcnews.ro.

Integral pe LibertateaComentarii

Gicu Huuuo!

15 august 2018 22:55

VIPERA CU COLȚI Păi, zici Ponta, zici cufureală pe gură și tragi repede apa; iar Ecaterina, e Catrina din versurile cântecului Mioarei Velicu: „Hai, Catrină, și le-arată/Cum jucai când erai fată!” În rest, vorba maramureșanului: „Țurai, mă, că n-are boi!”

15 august 2018 17:31

@Vasile Mircea Sa stii tu ca doamnelor de la psd, asa le zici tu.eu le zic curve, le trebuie PULA nu MUIE. Asa ca ar fi bine sa-si scrie oferim ce n-aveti, doamnelor.

15 august 2018 15:53

@ProDemo Dorel Cacanache care nu prea are scoala se supara pe cei carora -chiar daca au facut greseli atuni cand au avut diferite functii- judecata le spune ca partidul a luat-o razna rau si ca e mai bine sa se dea la o parte sau sa-si creeze alt partid de stanga.

15 august 2018 15:31

Vasile Mircea Las ca-i bine...au numit iar conducator la Jandarmerie pe unul din Gasca Teleormaneana...dotatzi-va dragi romani cu mijloace de protectzie individuala (masti contra gazelor, casti de protectzie metalice, costume plasticizate)...Tocmai are fi-su lui Dragnea nunta si a invitat toata protipendada PSD-ista, aceasta camarila oligarhica ce sugruma Romania....dar si-o bate-n bot cu gaze si pulane peste cap...Afisatzi-va tricourile cu MUIE PSD in jurul bisericii si la intrarea in restaurant sa le vada doamnele PSD-iste invitate...

15 august 2018 14:28

CANTEMIR Nerusinatul de Ponta, pe care l-au votat cu incredere romanii ! Bai, Ponta, nu mai pupi tu nici 3% voturi, cu adunatura aia de tradatori clocita. Ponta, ca om politic esti in moarte clinica, esec si ratat este numele tau.

15 august 2018 13:19

Ion Voi PSD cu Dragnea in frunte si cu asa prim ministru, sunteti deja pe drumul esecului.

15 august 2018 11:09

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.