Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

O imagine cât o mie de cuvinte.

Ai spune că declarația de presă a domnului Cucoș a fost făcută din fața altarului Catedralei Neamului, unde inspectorul șef se bate pe un loc în față cu Patriarhul Daniel. 

„N-am făcut decât să-mi iubesc ţara, să cred în Dumnezeu şi în camarazii mei. Sunt mândru de ei“.

Angajații acestei instituții, având ca patroni pe sfinții arhangheli Mihail și Gavril, pun mâna pe pulane, zic repede o rugăciune, se închină, își iau buteliile de gaz lacrimogen, pupă steagul la plecare și merg la luptă. 

Împotriva cetățenilor pe care ar trebui să-i protejeze și care le plătesc salariile lună de lună.

Integral pe RepublicaComentarii

@ 16 august 2018 5:59 (2) Planul ăluia în geacă roșie pe care numai tu-l știi sau ghicești, că na, așa trebuie să știe plebea, care cade eventual în plasa ta și pune botul la basmele tale despre conspirațiuni soroșiste sau ale agenturilor străine, că trebuie găsit neapărat un țap ispășitor sau o turmă de țapi, nu-i așa? Nu te mai da inocent și neangajat ca propagandist al PSD, că nu ține, te-am depistat de multe ori cu propaganda ta imbecilă mincinoasă. Povestea ta cu liberalul învechit care ai fost, e una emoțională, dar falsă. Da, fostul PDL a fost un partid de lepre desprins și el tot din PSD, care sunt unul și același, adică au fost până nu demult. Acum că ăia s-au pierdut în PNL, e cu totul altceva, ei vor fi nevoiți să-și schimbe mentalitatea politică și personală, pentru că nu se poate altfel. Deci tu, naivule, ai rămas fidel PSD-ului, deși spui cu juma de gură că sunt împuțiți? Ești mare nene, adică ești mic de tot, dar te visezi mare! Să fii sănătos!

16 august 2018 6:27

@ 16 august 2018 5:59 (1) Băi Răspândacule cretin, tu ești un imbecil sadea! Unde mai punem și faptul cert că ești postac plătit de PSD ca să faci aci propagandă mincinoasă și diversionistă. Ei da, au fost niște agitatori acolo, dar ei nu făceau parte dintre cei veniți din Diaspora la miting, deși e posibil să fi fost și izolat cazuri puține și persoane la fel de puține dintre cei veniți din Diaspora, care au fost violenți. Problema e că turma de jandarmi avea ordine precise despre ce și cum trebuia să acționeze, fără a aresta agitatorii, ci numai pentru a dispersa mulțimea, tocmai pentru a se evita căderea guvernului împuțit al PSD. Iar realitatea e că armata aia de jandarmi n-a reușit să aresteze și să izoleze agitatorii pentru ai reține și pedepsi după cum merită. Dar sunt imagini filmate cu câțiva dintre acei nemernici, care sper să plătească penal pentru fărădelegile lor.

16 august 2018 6:27

@@ Ești idiot, moncher! Începând de pe la orele 17,00 i-ați tot provocat, insultat și lovit cu diverse obiecte și materiale (inclusiv pungi cu urină!) pe jandarmi. Până la orele 23 ați tot fost avertizați că vă paște riposta, dar nu, voi ați continuat frățietatea cu derbedeii fotbalului! „Pașnica” voastră demonstrația a început și a continuat cu repetate tentative de a pătrunde în sediul guvernului, conform planului de lovitură de stat al bizonului cu geacă roșie și al serviciilor secrete de a schimba prin forță rezultatul democratic al alegerilor parlamentare. Aceasta este esența problemei! Iar cum jandarmii au înțeles să-și facă datoria, spumegați acum de furie, îi acuzați de violență și vă dați loviți în haripa de cioroi cretini! Să n-aveți însă grijă, oamenii normali la cap și la suflet vă vor ține minte la alegeri. Vă afundați singuri în rahatul soroșist pe care îl produceți. Și să stii, idiotule că nu sunt pesedist, ci un vechi liberal, care a refuzat să devină portocaliu. Cei de la PSD habar nu au cine sunt, cum arăt și cum mă cheamă. De asemenea, nu am cerut și nu am acceptat nici-un fel de rercompensă de la cineva pentru opiniile mele politice.

16 august 2018 5:59

@ 15 august 2018 22:03 Băi Căcat cu apă rece imbecil, nu-i nevoie să te tot scremi tu cu excplicăcările tale idioate, understand? Ai înțeles? Tu ai impresia că ești geniul Teleormanului sau al României, dar te amăgești degeaba, sărmane retardat. Tu nu ești nici măcar un porc autentic, ci doar un porc de câine bolșevicesc împuțit, ai înțeles? Sau trebuie să-ți scriu cu majuscule? Bolșevicii împuțiți din care faci parte și tu sunt ăia care provin din fostul PCR, dar și cei din actualul PSD la fel de împuțit, partid mafie care n-a demonstrat nimic bun pentru țara asta și pentru națiunea română. Adică, băi constipatule la minte, tu vii să-mi explicaci mie că eu promovez violența? După ce PSD-ul tău împuțit a reprimat excesiv de violent o manifestare pașnică, unde erau infiltrați și agitatorii de la PSD care să instige la violențe și să le facă? Ești complet sclerozat la minte, băi rahat împrăștiat! Mai du-te-n mă-ta de imbecil! Slugoi infect! Sclav amărât!

16 august 2018 0:01

@@ Măi bolovan tâmpit ce ești, ți-am tot explicat că adevăratii bolșevici troțkisto-anarhisto-globalisto-soroșiști sunteți voi, cei care promovați violența, anarhia, imoralitatea, drogăria, prostia, incultura și trădarea de țară! Lipsa ta acută de idei (doar reacționezi suburban la ideile altora), prostia atroce și vulgaritatea fără margini sunt în deplin acord cu caracteristicile subspeciei porcine din care faci parte. Capisci?

15 august 2018 22:03

@ 15 august 2018 17:59 Băi Păduche lat și îngust, tu ești dăștept al naibii, nu-i așa? Ești totuși de admirat la capitolul loialitate, solidaritate, umilință și preaplecare la adresa stăpânilor tăi de la PSD, care-ți dau să halești o jimblă de pâine mai albă, pentru o slujbă de tot căcatul pe care o faci, trompetizându-ți propaganda ta imbecilă stalinisto-comunistoidă diversionistă și delaționistă. R-ai al dracului de felaționist și cunilincționist imbecil și idiot! Sclavule!

15 august 2018 19:55

Păduchii republicani Și de ce să li se plătească salariile, măh prostovan Livadaru?! Ca să ajute niște frustrați să dea lovituri de stat la chemarea plăvanului cu geacă Roșie? Protestanți pașnici zicI? Care aruncă pungi de urină peste jandarmi? Care seară de seară blochează circulația în București cu mitingurile lor neautorizate? Cu drogați și depravați ce atacă oameni pe stradă cu boxuri metalice? Care etalează pe feisbuci arme letale și amenință că „va curge sânge”? Care cheamă lumea să iasă cu furci și cu topoare?! E-te ciuciu că nu ies! Și ca să ce? Să dați jos un guvern incomod pentru companiile străine care vor să preia sută la sută resursele României și să facă din români niște sclavi hrăniți cu gunoaiele lor atât cât să nu moară, sau chiar să moară dacă nu mai pot munci?! Ra-ț-ai dracului de tefeliști idioți!

15 august 2018 17:59

Cris Da! Ce mai miting "anti-comunist" cu ilegaliști bolșevici! Români lăsați-vă prostiți de așa-zișii anticomuniști, în fapt staliniști versați! Doar a lu' nea Nicu, Ana Pauker, Gh. Dej & comp. se "lăudau" cu activitățile lor din "ilegalitate" - ca și toți sprijinitorii "anticorupției". Mi-e scârbă de ei ca de PSD!

15 august 2018 13:56

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.