Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ecaterina Andronescu a transmis, marți, o scrisoare deschisă în care cerea demisia lui Liviu Dragnea, a premierului Viorica Dăncilă și numirea unui nou Guvern PSD. Senatorul PSD a dat detalii despre ce a stat în spatele scrisorii sale.

”Nu am ales un moment anume, lucrurile s-au strâns în timp. Această scrisoare nu e propagandă sau să mă promovez. Eu nu am criticat PSD. E un strigăt de amărăciune, ne ducem pe tobogan, pentru că am realizat un scor istoric la alegeri. Opoziția putea să ne critice, în trecut, cu multe, dar nu că nu suntem un partid de profesioniști.

Mai multe, pe Antena3.


Comentarii

ucenic chimic Ei, puteai sa strigi in baie sau in curtea casei, ca atatia romani care nu au acces la invatatura din cauza dumitale, ca atatia someri inca necalificati cu sistemul asta de invatamant de doi bani... ca atatia altii care te injura in tacere! Ei unde sa strige de durere si de necaz? Unii, care au mai prins calculatorul vreunul unchi, mai scriu injuraturi aici, dar sunt prea putini. Bine ca ne-am scolit, dracului, la timp, ca ramaneam victime ale prostiei voastre.

15 august 2018 3:53

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.