Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Unul dintre jandarmii loviți la protestul violent din 10 august din Piața Victoriei, a povestit cu ochii în lacrimi clipele dramatice prin care a trecut

”M-am gândit ce am fost în Piață. A fost ceva copleșitor și pentru mine și pentru colegi. N-am trăit până pe 10 august așa ceva. A fost un apel pe 112 în care s-au anunțat violențe. Am plecat spre locul indicat. Din toate pățile veneau obiecte contondente de care abia puteai să te ferești. Erau obiecte de tot felul, de la bări metalice, borduri, bile de oțel, praștii confecționate, chiar și bările de delimitare.

Mai multe, pe Antena3.


Comentarii

Bări metalice? Sau bare metalice? Mă cam îndoiesc că nea jândarul ăsta a zis bări metalice, e mai degrabă autorul anonim și agramat al acestui articol găunos care ne umple de deformări frecvente ale limbii române!

15 august 2018 20:07

observator dl. p.m., vezi sa nu ti-o furi de la mister Lazar ala. Stii ca-i pornit sa faca dreptate la ceas de seara? Mai dati doi pumni in cap si zgariete pe fata, ca necredinciosul de procuror gheneral nu o sa te creada! Ntz! Bine ca te-ai pozat aici, suntem martori ca aveai copci nasoale pe dreapta fata! Dar, sigur e de la caramida, sau v-a batut seful la vestiare ca nu i-ati potolit de tot pe balamuci?! Ma, da' slabi ati fost! Mamaligilor! Io ma uit la nemti, greci, fratuji, spanioli... ma, stii cum dau aia, de rup! Bine, nu asa, in oricine, sa ne intelegem, numai in aia care ataca jardarii, care dau foc la masini si la magazine, la guverne... in general, in pramatii si-n gunoaie! Care-s pasnici si nu dau muie, nu, n-ai de ce sa dai cu gaze usturatoare sau cu rahat diluat, cum dadeau unii "occidentali"!

15 august 2018 4:00

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.