Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Gata! Am descoperit cine e statul paralel! Jandarmeria! A fost greu, politicienii ne-au tot spus: ba că e Iohannis, ba că Soros, ba că Dragnea - asta ziceau ceilalţi - ba că sunt serviciile secrete. Ce secrete, că e un serviciu public, pe faţă! Mă întreb cum de nu ne-am dat seama până acum că Jandarmeria e , de fapt, statul paralel. Ce e un stat paralel? Unul care îşi face propriile legi şi acţionează cum vrea muşchii lui. Deci? Exact Jandarmeria!

Păi, mâine, dacă vrea... Dar ce zic eu mâine? Azi, în 20 de minute, dacă vrea Jandarmeria, a pus mâna pe toate instituţiile statului. Inclusiv pe Banca Naţională, ca să-şi mărească salariile fără să mai ia de la buget. Să ia direct din Tezaur.

Integral pe GândulComentarii

Păi, da, democrația e grea, rea și păguboasă. Ca să vii la putere cu program de guvernare, cu majoritate parlamentară obținută prin alegeri libere și corecte este o pierdere de vreme! E mult mai eficietă calea violentă. Cine știe asta, câștiga. Cine stă cu mâna întinsă la mila boborului, ehe, tre să fie cretin! Boborului tre să-i dai o leacă de emoșăn și-l ai ai la picioare. Garantat! Metoda Adolf Ghiolbanul...

15 august 2018 9:33

Muica, da' ce pașnici erau îngerașii care aruncau cu pavele și cu pubele! Acum se dau cu tonții fete mari și-i denunță pe jandarmi că le-au muiat cocoașa, dar cât de fericiți erau și cât de solidari cu cei din galeriile de fotbal, care, spre deliciul reciproc, mai trag câte o repriză a meciului lor de o viață cu jandarmii! Își făceau îngerașii socoteala că au venit băieții să la facă treaba murdară cu aruncarea bolovanilor. Prin urmare, îngerașii nu aruncau cu obiecte contondente, deși am văzut și o pizdoasă (au fost și altele, cu siguranță!) aruncând de la 3-4 metri cu chietroiul într-un jandarm. Acesta s-a luat după ea ca să-i întoarcă favoarea cu pulanul, dar a renunțat în secunda următoare. Mare păcat! Ziceam de îngerașii pașnici și delicați că nu aruncau, totuși, cu chietroaie și alte cele daravele contondente. Având gusturi mai rafinate decât brutele din trupele de șoc pregătite să dea asaltul asupra guvernului, îngerașii de rând aruncu cu pungi de urină, cu peturi, tampoane de vată folosite, sau cu alte delicatesuri. Dacă puneau, totuși, mâna și pe pietre, nu le aruncau in căștile de pe scăfârliile jandarilor, că ei nu e proști, ci dădeau cu ele razant cu asfaltul, ca sa-i atingă pe jandari la țurloiaie, iar, dacă se poate, acolo unde îi e greu voinicului. În rest, extraordinar de pajnici și impresionant de vașnici îngerașii mobilizați de Bolovannis și derbedeii din dotare în vederea loviturii de stat.

15 august 2018 9:22

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.