Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În cursul zilei de vineri, înainte de a se bănui măcar că mitingul Diaspora va culmina cu un război în toată regula, existau, totuși, semnale că la această manifestare va fi „sânge și foc”. Jandarmii au extras, din grupul de aproximativ 500 de persoane, câte erau în piață la acea oră, diverși indivizi suspecți.

Unul dintre ei este cel din imagine, care i-a agresat și pe jandarmi, dar și pe reporterul EvZ și i-a înjurat pe toți cei care i se părea lui că nu sunt de acord cu el. Jandarmii i-au găsit sub bluză 3 tuburi imense de spray și l-au dus pe o alee. Acesta a fost urmat de câțiva indivizi, la fel de suspecți, cu care vorbea în germană deși toți erau români.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Cris Tovarășe Mihai, hai că numai staliniștii se "bucură "și-și pun pe frunte un miting neautorizat. Slavă vouă "tineri liberi și frumoși" care vă scăldați în mizeria bolșevică! Aceeași slavă vă doresc ca și PSD-ului. E drept, voi, ca bolșevici înveterați sunteți mai "luminați" ca feudalii din PSD. Halal așa lumină!

15 august 2018 14:08

X Cine-i nazistul asta? Se stie?Cine l-a gasit cu gazul pe el, trebuia sa-l traga dupa un tufis si sa-i bage gazul dintr-un tub in gura, apoi, altul in cur si, la urma, bagate si tuburile, ca sa nu fie pierdere de presiune! A... al treilea tub era bun pentru... lasa ca-i prea inflamabil!

15 august 2018 4:07

Mihai i-a prins tovarasul cristoiu , vigilent tovaras!

14 august 2018 20:53

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.