Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Premierul Viorica Dăncilă s-a întâlnit marţi, la Guvern, cu o delegaţie a Congresului SUA condusă de Devin Nunes, preşedintele Comitetului Permanent pentru Informaţii din Camera Reprezentanţilor a Statelor Unite ale Americii, anunţă Guvernul.

Oficialii au discutat, printre altele, despre importanţa consolidării dialogului politic, despre potenţialul pe care ţara noastră îl are în vederea investiţiilor pe care SUA le-ar putea face, precum şi despre implicarea companiilor americane în domeniul explorării resurselor de hidrocarburi, în special în Marea Neagră.

Integral pe CotidianulComentarii

zustinem pizideu! mai ixule, mai usor cu pianul pe scari. mirosi a samagon, mahorca, ruble si tiraspol de la nspemii de poste. du-te la vladimirul tau si lasa-i pe romani in pace. neam spurcat ce esti.

14 august 2018 21:48

X Imi plac intalnirile astea, chipurile pe teme economice dintre americani (sau europenii ultras-i)... Cata vrajeala pentru fraieri! Pun o tema (repet, pentru naivi) ca se intalnesc sa puna relatiile pe alte coordonate si cand colo, vine occidentalu' lu' peste prajit sa-i arate batul madamei, ca sa priceapa saua calului lui Dragnea. Numai ca Dragnea are (asa stiam) niste dresori de cai de pe meleagurile lui Moise! Ma', nu-l duceti voi cu presu' (nu plesu!) pe un open minded din partid... Alo, occidentalilor, vedeti ca Dancila sau vreun secretaras de stat de la noi, n-a cerut sa-i explice lu' Trumpi ceva, cumva! Asta, daca citim Carta ONU, daca nu, haideti afara sa ne batem in sticks-uri.

14 august 2018 18:47

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.