Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Senatoarea Ecaterina Andronescu, de la PSD, i-a solicitat, marţi, liderului formaţiunii, Liviu Dragnea, să facă un pas în spate "pentru binele României şi al PSD", precizând că partidul trebuie să vină în cel mai scurt timp "cu un prim-ministru şi un guvern PSD de super profesionişti".

După scrisoarea deschisă a lui Andronescu și intitulată ”SOS PSD”, un alt lider al PSD, Dumitru Buzatu, o pune la punct pe senatoarea care ar fi vrut să fie ea șefa PSD, la Congresul din primăvară. ”Sper ca doamna Andronescu nu se află pe mare! Era bine dacă această scrisoare era trimisă Comitetului Executiv. Îmi pare rău că oameni de valoare certă ca ea nu înțeleg că lucrurile se mai schimbă. Reacția vine la scurt timp după o manifestație ilegală. A ajuns să nu mai înțeleagă ce se întâmplă. Sunt opinii care servesc adversarilor. ”, a spus Dumitru Buzatu, președinte PSD Vaslui, la Digi 24.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

eu jigodii psdiste din cauza voastra o sa fie razboi in tara, la propriu

15 august 2018 8:56

X Nea Buzatule, nu ca nu intelege ce se intampla, doar nu intelege! Daca-i spui ca-i nedotata politic, iti arata ca-i profesoara! Dac-i spui ca e-n politica dupa ce a abandonat vesela murdara in chiuveta si-a fugit pe usa, iar se ofusca, c-au aparut mall-urile cu KFC. Las-o, bre, ca plange prin Cotroceni de vreo cateva ore, iar nea Nelu nu prea mai aude!

14 august 2018 18:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.