Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

„SUA ar trebui să recunoscă faptul că în România există o criză a domniei legii şi să sancţioneze politicienii români despre care se ştie că sunt corupţi. O astfel de atitudine ar arăta că suntem alături de români în demersul lor de a cere o democraţie mai onestă”. Analistul american Tom Rogan susține că Statele Unite ar trebui să aplice sancțiuni României, așa cum au făcut în cazul Rusiei. Iar sancțiunile vor avea un dublu beneficiu: vor curăța România de corupție și vor lovi direct în influența lui Vladimir Putin.


Integral pe Curierul NationalComentarii

Aleoska Oare debilul ală de american se gandește si la dosarul MICROSOFT?

15 august 2018 15:18

E vremea să dăm MUIE STATELOR UNITE ALE AMERICII !!! USA o națiune de CRIMINALI și CURVE !!!! În armata SUA se găsesc negri și albi PROȘTI !!!!

15 august 2018 15:16

Kim De ce nu faceti curat in statul vostru criminal care a omorat sute de mii de oameni nevinovati pe toate continentele, de la bpmbe atomice, la bombe cu ace si la super-rachete ?? de ce nu faceti curatenie in poporul american plin de criminali si de idioti ? De ce nu ajutati populatia de culoare in momentele grele ? de ce bagati puscasii marini sa ucida demonstranti ? ar fi bun un cataclism la voi acolo, dupa care sa va repopulati cu nord-coreeni si rusi. macar aia nu sunt poponari, nu au tona fiecare si femeile sunt femei, nu putini de varza imputite ! Plecati din Romania americani scarbosi !

15 august 2018 12:51

@ 14 august 2018 22:55 și 14 august 2018 23:22 Băh Boilor, toate vomele voastre pomenite NU s-ar fi întâmplat dacă justiția românească era mult mai severă și corupția politică și de altă natură NU ar fi existat în România, iar acel individ american care e analist politic nu vrea decât să se facă curățenie la noi în țară pentru ca evenimentele legate de corupție politică sau de altă natură să nu se mai repete. Cum puteți fi atât de imbecili?

15 august 2018 2:36

v Ce "seamana" acest Rogan cu Trump. In alta ordine de idei, pare o imixtiune in treburile interne ale altui stat. Daca nu li s-a dat peste "mustic" lui Klema si celor dinainte asa patim. Cred ca sintm o colonie nedeclarata.

14 august 2018 23:56

Puttana Tom Rogan fa o laba scurta si du-te la plimbare. Scandalul Microsoft cu mita de 100 milioane de euro doar in Romania, iti spune ceva, mai zabalosule??? S-o sanctionezi pe ma-ta cu tot cu cratima, yankeu cretin ce esti! Ati bombardat Romania in razboaiele mondiale, ati muls Mapamondul, ne vindeti kkturi de avioane second-hand prin interpusi, ne-ati luat apele minerale Dorna si Poiana Negri sub sigla Coca-Cola HBC, vreti aur si petrol FARA REDEVENTE si mai ai tupeul sa vorbesti de coruptie, mai maimutza??????

14 august 2018 23:22

FIȚU Vin ameriucanii… Adică, vin americanii? Ori eu nu pricep ceva, ori li se rupe de… independența României și, fără sfială, vin să ne…? Adică NATO, adică UE, adică EGALITATE între state în timp ce americanii ne atrag atenția: mă, români, voi credeți că faceți ce vreți și nu ne cereți aprobare? Poate vreți să dăm cu NATO în voi? Fiți atenți, căăăă...

14 august 2018 22:55

doru Cine masa la intrebat si pe idiotul asta,sau cu cit a fost platit,de ce guvernul nu intreaba ambasada americana cum e posibil un astfel de amestec in trburile interne ale ROMINIEI.Toti cretinii isi dau cu parerea despre noi,doarece sunt o serie de intelectuali lingai "de clante"care induc astfel de " specielisti"si apoi profita de reteaua mafiota sustinuta de SRI si "prietenii Rominiei din afara"difuzind cele mai mincinoase idei despre noi,Guvernul romin ales legitim si despre partdele din coalitia de guvrnamint.

14 august 2018 14:25

iulian Si care ar fi astia? Cei cu adevarat corupti? Sau cei care stau, conjunctural, in calea unor interese oculte, nici intr-un caz ale celor care mai existam prin tara asta.

14 august 2018 12:53

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.