Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Vicepreședintele ALDE, Varujan Vosganian, a declarat, pentru Mediafax, referitor la solicitarea unui politician austriac de a exclude formațiunea română din grupul european ALDE, că USR utilizează orice mijloace pentru a face parte din această familie europeană. 

"USR bate zadarnic la porțile ALDE europeni și probabil folosește orice mijloace", a declarat vicepreședintele și purtătorul de cuvânt al ALDE, Varujan Vosganian.  

Beate Meinl-Reisinger, un politician din Austria, cere, în contextul situaţiei politice din România, excluderea formaţiunii române Partidul Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE) din grupul european Alianţa Liberalilor şi Democraţilor pentru Europa (ALDE), informează Die Presse. "Din punctul meu de vedere, a venit momentul să fie examinate consecinţele şi să se ia o decizie rapidă", a declarat Beate Meinl-Reisinger, liderul formaţiunii Forumul Liberal Noua Austrie (NEOS).  

Integral pe HotnewsComentarii

Ionescu Victor Domnule Vosganian, spagar dea lui Neculae,ce-i dadeai gaze naturale subventzionate ca el sa produca ingrasaminte sa le trimita la export, cel ce pupai icoane si matanii in parlament, cel care ai vrea si babelor ce cresc in curte o gaina sa le impozitezi ouale, ALDE-istule, CAND SEMENI VANT CULEGI FURTUNA....

14 august 2018 11:42

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.