Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Naţionala de junioare U18 a trecut cu brio primul examen important la Campionatul Mondial din Polonia, după ce a învins Germania cu 20-17 în ultimul meci din Grupa A. În urma acestui rezultat, tricolorele s-au calificat în optimile de finală de pe locul 1.

România a trecut rapid peste egalul cu Angola din ziua precedentă, 19-19, şi a ţinut în şah campioana europeană en-titre pe întreaga durată a jocului. Apărarea a funcţionat foarte bine, Carmen Amariei alternând defensiva 6-0 cu 5-1 şi a pus Germania în dificultate. Sistemul a fost foarte bine susţinut şi de portarul Diana Ciucă.

Faţă de alte partide, în acest joc selecţionerul a mers cap-coadă, cu mici schimbări pe parcurs, pe aceeaşi echipă. A fost practic primul meci jucat în regim de finală în Polonia, iar evoluţia echipei a fost, probabil, aşa cum şi-a imaginat Carmen Amariei. După vreo 10 minute echilibrate, România a condus tot meciul, ajungând la 13-8 (min. 32), diferenţa maximă. Succesul naţionalei U18 nu a fost pus în pericol în niciun moment.

Integral pe ProSportComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.