Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un bărbat de 51 de ani a fost prins la volan aproape de comă alcoolică de către polițiști. Șoferul avea o alcoolemie de 1,76 mg/l în aerul expirat și conducea mașina extrem de ciudat, lucru care i-a făcut pe oamenii legii să-l oprească.

”La volanul acestuia a fost identificat un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din comuna Gropeni. Acesta fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea o îmbibaţie alcoolică de 1,76 mg/l în aerul expirat, şi a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, potrivit Adevărul.


Comentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul POLIȚIA 7/12 HRISTOS 7/12; POLIȚIE 7/13 HRISTOS 7, TIȘBITUL 13; P.O.LI.ȚIA. P-Public, O-Ordine, LI-Elia, ȚIA-Tisbita. Ordinea publică a Lui Hristos și Elia Tisbita.

14 august 2018 2:23

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul P.O.L.IC.IA. P-Publico, O-Orden, IC-Cristo, L.IA.-Elias. La orden publico El ha Cristo y Elias.

14 august 2018 2:20

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul P.O.L.IC.E. P-Public, O-Order, IC-Christ, LE-Elijah. The public order of Christ and Elijah.

14 august 2018 2:18

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.