Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Institutul Naţional de Medicină Legală (INML) a primit, până la acest moment, nu mai puţin de 68 de cereri de eliberare a certificatelor medico-legale în urma vătămărilor suferite în cursul protestelor de week-endul trecut din Piaţa Victoriei, a declarat pentru Mediafax Salem Abdo, reprezentant INML.

Un număr de 68 de persoane care au participat la protestul de vineri din Piaţa Victoriei s-au prezentat, până la ora transmiterii ştirii, la Institutul Naţional de Medicină Legală (INML) ca să obţină certificate medico-legale, a declarat, pentru agenţia de presă Mediafax, Salem Abdo, reprezentant al Institutului Naţional de Medicină Legală (INML). Mai multe persoane care au participat la mitingul din 10 august s-au prezentat, luni, la Parchetul Militar, pentru a depune plângeri împotriva jandarmilor. Protestatarii acuză forţele de ordine că vineri seară s-au comportat abuziv şi au lovit manifestanţii fără motiv.

Integral pe Gândul



Comentarii

Stan Pățitul Să se publice și lista lor, cu nume , prenume și cu fotografii. Să-i știm și noi pe „EROII” diasporei !?! Să le-o zicem când îi vedem pe stradă.

14 august 2018 8:24

CTC Dracu v-a dus în Piață, mă, căcănarilor! Ceritificate medico-legale, mă? Nu vă e rușine?

13 august 2018 22:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.