Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Deputaţii din Comisia de apărare se vor întruni marţi, pe ordinea de zi fiind şi solicitarea PNL de a o invita la audieri pe ministrul de Interne, Carmen Dan, în legătură cu intervenţia jandarmilor la protestul din 10 august, informează Mediafax.

„Am trimis o convocare pentru mâine, la ora 10.00. O să fiu şi eu prezent. Avem câteva proiecte legislative de discutat, dar o să discutăm şi solicitările lor (ale liberalilor – n.r.)”, a afirmat deputatul PSD, Dorel Căprar, președintele Comisiei de apărare din Parlament. Deputatul PNL, Ovidiu Raeţchi, a declarat, luni, că liberalii vor cere audierea ministrului de Interne, Carmen Dan, şi a şefului Jandarmeriei, Sebastian Cocoş, în Comisiile pentru apărare ale Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru a afla cine sunt vinovaţii pentru violenţele de la mitingul de pe 10 august din Piaţa Victoriei.

Integral pe România LiberăComentarii

CLONȚ de FIER Da, Carmen Dan, să fie anchetată și sancționată, fiindcă a permis, prin jandarmi și alte forțe, să pătrundă în Piața Victoriei, în seara de 10 august, toate scursorile lumii, haita de huligani dresați să acționeze și să distrugă… Trebuia acționat și mai energic pentru oprirea nebunilor care doreau haosul și anarhia!

13 august 2018 22:58

Moarte Psd-ului Dacă e comisia din Camera deputaților e clar ca este doar o formalitate ,,Pachetul Militar trebuie sa o ancheteze.pe curva secretara.

13 august 2018 20:45

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.