Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele Klaus Iohannis face declarații de presă la Palatul Cotroceni în legătură cu violențele care au avut loc în ultimele zile în Piața Victoriei.

„Atitudinea civică a fost asupru pedepsită cu gaze lacrimogene, tunuri de apă și lovituri aplicate cu exces de zel. E impresionantă mobilizarea românilor din țară și de pretutindeni. Mulți oameni reveniți acasă au partificipat la aceste manifestări. Nu au fost aduși de partide, nici cu autocarele, nici plătiți. Au venit din proprie inițiativă, arătând un puternic simț civic, revoltați de modul în care PSD guvernează și legiferează, de gravele atacuri la adresa statului de drept. Aceste demonstrații au fost unele pașnice, cu excepția unor instigatori, care nu pot fi asociați cu marea majoritate a protestatarilor, așa cum s-a încercat”.

„Românii știu să fie civilizați și corecți. Toți cei care ies în stradă au o voce legitimă care trebuie ascultată. Atacarea oamenilor nevinovați, atacarea jurnaliștilor e de neconceput pentru un stat european. Cei vinovați trebuie identificați rapid și pedepsiți, indiferent de cine sunt și de unde sunt. Soluția aleasă, de a dispersa în totalitate manifestația, în loc de neutralizarea huliganilor violenți, este condamnabilă și nu poate fi justificată. Intervenția Jandarmeriei a fost puternic disproporționată. Condamn la fel de ferm acțiunile violente a celor care au instigat jandarmii în încercarea de a opri un protest pașnic. Explicațiile ministrului de Interne nu au convins, cum nu au convins nici explicațiile Jandarmeriei”


Comentarii

Chestor Gherghisan Ieșiți in strada sa va ardem!

14 august 2018 23:36

alupigus Cata vreme coalitia asta de kkt nu-l suspenda pe presedintele etnic german dusman al romanilor , hot de case cu acte false dovedit de Justitia romana , coordonatorul binomului securistoid cu scopul subordonarii intereselor nationale catre marile cancelarii europene , NIMIC BUN NU SE VA INTAMPLA ! KWJ DISTRUGE ROMANIA !

14 august 2018 11:43

Sicterescu Atitudinea "civica" condimentata cu bolovani ??? De...ea glasuiesti sasalaule ? Sictir !!!

14 august 2018 11:05

Vasile Mircescu Cei aflatzi in fata televizoarelor, ca sa nu zic de protestatari, cei din diaspora si neamurile lor...sa nu uitatzi seara zilei de 10 August 2018 cand s-au dat gaze'n bot si pulane peste cap fara discernamant si cand ve-tzi mai merge la vot in viitor sa nu mai alegetzi niciodata aceasta Gasca (Clan Politic Mafiot ) PSD...Va tras-o Iliescu PSDR-istu cu Mineriada, acum v-a tras-o alt infractor (condamnat la 3,5 ani de inchisoare in prima instantza dupa alta finala de 2 ani cu suspendare), PSD-istul Dragnea cu Jandarmeriada...Votand acest Clan ve-tzi mai avea parte si de ale Jandarmeriade ori, cine stie?.., Razboi Civil....

14 august 2018 10:17

Ion Victor, PSD guverneaza ca sa poata da legi sa-l scoata de la condamnare pe Dragnea si sa dea pensii speciale pentru unii bugetari din sistemul ticalosit.

14 august 2018 9:29

Nae V, pe tine te reprezenta mai bine regele Cioaba. Citeste constitutia si vezi ce putere in stat are Presedintele.

14 august 2018 9:25

victor PSD GUVERNEAZA PENTRU OAMENI NU IMPOTRIVA LOR CUM AFIRMA PRESEDINTELE. NU SANT DE ACORD CA CEI DIN PIATA REPREZINTA POPORUL.POPORUL ESTE ACELA CARE A MERS CIVILIZAT LA VOT SI AU ALES.

14 august 2018 8:09

stefan stire de ultima ora...s-a anuntat ca la mitingul intitulat m..e Maria or sa apara agitatori...acestia pot fi identificati usor deoarece or sa poarte tricouri cu inscriptia m..e Daniela si m..e Gabriela.....

14 august 2018 7:48

stefan sa va dau o speta ....ieri m-a intrebat cineva pe strada daca de sfinta Marie...poate sa apara pe strada si sa se plimbe cu o placuta pe care sa scrie m..e Maria !!!!!!.....Ma intreba daca o sa isi ia amenda sau o sa aiba probleme...si i-am raspuns direct...conform celor intimplate in ultima perioada in tara poate sa iasa linistit...si sa mai gaseasca vre-o 20-30...sa iasa pe mijlocul strazii si sa intituleze mitingul spontan..M..e Maria !!!!!!

14 august 2018 7:23

v Hopa, Ghiolbanis recunoaste ca au fost niste instigatori in rindul demonstrantilor. Urmeaza sa ne spuna ca erau ai lui. Marea greseala a alegatorilor a fost ca l-au ales pe Ghiolbanis, comparindu-l cu Regele Carol. Este drept ca este sas, dar nu toti sasii sint de isprava. Ma mir ca serviciile noastre care sigur stiau de caracterul si tipul de om care este Ghiolbanis, nu au aratat im mass-media acest lucru. Cei care-l intuiau ce javra de om este nu au fost ascultati. Probabil a fost sprijinit din exterior, deoarece inainte de numaratoarea voturilor avea cu 1milion de voturi mai putinca Ponta, ca a doua zi sa aiba cu 1 milion de voturi mai mult. Probabil nici cu Ponta nu ne mergea prea bine, dovada caracterului lui, dupa ce a fost dat pe tusa.

13 august 2018 23:31

Bula Ivane ai grija sa nu faci infarct,si sa te ia mama cu tzolul ca tare idiot mai esti.

13 august 2018 21:51

Moarte Psd-ului Cine comentează aici este unul singur il cheamă George Harabagiu din P.Neamt Dragnea la pus șef cu propaganda Psd-ista pe net..asta e nr lui de tel sunati-l 0040/744435926

13 august 2018 20:42

Gheorghe Craioveanu Baga-me-as pula im ma-ta de infractor imputit Dragnea ti ai trimis imputiti de postaci sa îl atacă pe Iohannis tu care ai ordonat personal masacrul in Piaza Victoriei si cu un tupeu de țigan oltean dai vina pe Iohannis vei raspunde pt toate aceste lucruri cât de repede te asteapta ani grei de pușcărie.si sa ii fur in gură pe toți postaci Psd care îl înjură pe Iohannis,,tot cu propaganda ta infractorule intr-o zi iti vor zbura creeri.

13 august 2018 20:38

ivan Mai moldovean sin basarabia prost ! Cum compari tu ca un idiot , ca prost, ca o javra, un tigan neamt adica un sas, cu un rege autetic. Futu-ti mortii ma-tii de cretin. mai vreti sa veniti in Romania ! Mars bestie la tine in turbinca

13 august 2018 20:22

Moldovianul din Basarabia Neamtul este si va fi un erou al neamului romanesc asa cum au fost si regii de origine germana: Carol I si Ferdinand. Voi sunte niste mancurti. Oameni ce vi-ati pierdut nu numai natia ci si mintea. Vi s-a spalat creierul. Vreti din nou spre rasarit. Sunteti oameni lipsiţi de conştiinţă naţională sau cu o conştiinta naţională deformată

13 august 2018 19:41

@Ion Dan&Stelian serban sau 13 august 2018 19:01 Iti raspund eu boule; Astia care produc inafra tarii au BAGAT in ECONOMIA ROMANEASCA peste 40 MILIARDE DE EURO. Adica MAI MULT CU 15 miliarde de euro decat s-a obtinut prin FONDURI EUROPENE. De asemenea SUMA TRIMISA DE astia cum le zici tu, BOULE-imi pare rau ca jignesc animalul care l-a ajutat atat de mult pe taranul roman- reprezinta cea mai mare investitie. Daca TU imbecilule, esti un pensionar de sistem ( cu pensie nesimtita) afla ca tara era pierdutra FARA banii trimisi de DIASPORA. Era in FALIMENT. Asa Guvenele de cacat isi piermit sa-ti dea tie NESIMTITULE ce-ti iei poza lui Trump o pensie nesimtita. Dar de ce-ti explic eu ca tu esti asa de prost ca nu poti pricepe. Manca-ti-ar sau manca-v-ar ciorile matele!

13 august 2018 19:34

NAZIST ORDINAR Bai BOULEANULE!!!!! TRADATORULE !!!!!!!

13 august 2018 19:01

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.