Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Victoria Simonei Halep la Montreal a fost pusă, parțial, sub un con de umbră. Reacția liderului unu mondial, care l-a atenționat pe fanul care a strigat lozinci anti PSD în timpul finalei de la Montreal că trebuie să respecte arena de tenis, a împărțit țara în două. În timp ce unii spun că Simona a avut o opinie firească pentru un sportiv, alții spun că tenismena ar fi trebuit să atragă atenția lumii asupra a ce se întâmplă în România. Reacțiile au fost postate pe pagina de facebook a sportivei.

Dorelian Bellu– Cu alte cuvinte: „Stimați spectatori, chiar dacă România e aproape să ajungă ca Turcia lui Erdogan, ca Rusia lui Putin, ca Venezuela lui Maduro sau ca Nicaragua lui Ortega, vă rog să respectați această încăpere“, scrie Dorelian Bellu. „Nu e treaba mea, Simona Halep, că PSD-ul jefuiește o țară și nenorocește viețile a milioane de români”, mai scrie Bellu.

„Mai bine trăgeai un semnal de alarma despre situația din Romania. Decât sa faci observație oamenilor care te susțin la mii de km depărtare de tara!!!Urat!!!! In romana mai știi sa vorbești doar când faci observatii!“, scrie și Carare Dan Florin.

Integral pe CotidianulComentarii

Tenisul nu suporta galeria de fotbal. Simona s-a adresat civilizat unor dezaxati aflati in tribune.Se pare ca in afara de cei din tribune mai sunt destui si in fata televizoarelor.

14 august 2018 9:51

CTC Mă, dorelian bellu, mă, huligan și ins-lepră, amesteci o victorie superbă cu sentimentul de antipesedist? Înseamnă că ești lipsit de cea mai elementară logică… Dacă ar fi după tine și după alții ca tine, cred că ați transfera Piața Victoriei pe Arena din Montreal… Doamne, Dumnezeule, cu pot unii să schimbe frumosul în scabros, ba chiar să/l distrugă…!

13 august 2018 22:57

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.